Feriehuse i Valencia-regionen

Valencia er en region på Spaniens østlige kyst, der strækker sig fra Katalonien i nord til Murcia i Syd. Her ligger velkendte byer såsom Valencia, Alicante og Benidorm langs ’Costa Blanca’, som er hjem til nogle af Spaniens bedste sandstrande. Ligesom mange andre regioner i Spanien har Valencia en lang og interessant historie og stemningsfyldte byer og torve.  I baglandet finder I bjerge og idylliske dale, samt rolige landsbyer med en meget gæstfri befolkning. Hvis I ønsker en feriebolig i Spanien, der byder på badeglade feriedage, smuk natur og fascinerende storbyer, bør I bestemt overveje et feriehus i Valencia-regionen!

Lej feriehus i Valencia

Populære feriehuse i Valencia

Loading...

Feriehuse med pool i Valencia

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Valencia

Loading...

Naturen og landskabet i Valencia-regionen

Valencia betyder hav og bjerge. Inde i landet findes der flere bjergkæder hvis højeste punkt er Penyagolosa med sine 1.813 m. Valencias aflange territorium, følger hele den 466 km lange kystlinje fra Ebro-deltaet i nord til Alicante i syd, hvor Murcias kyst overtager og fortsætter 250 km videre mod syd. Kysten er dækket af lange, ofte finkornede sandstrande som indbyder til badeture og solbadning. Mange af strandene er blevet tildelt det blå flag som symbol på særdeles god badevandskvalitet. Med et feriehus på Costa Blanca er du garanteret godt vejr og fantastiske strande. I Valencia hersker middelhavsklimaet med varme, tørre somre og milde vintre. Bortset fra at det om foråret og efteråret til tider kan regne kraftigt, er regionen forholdsvist tør - 300 soldage om året fortæller alt. I provinsens indland fascinerer idylliske, historiske landsbyer som har fundet deres naturlige plads i det vidunderlige landskab. Oplev og udforsk omgivelserne langs floden Turia og besøg byerne Buñol, Requena og Xátiva.

Lej feriebolig i Valencia

Spændende byer og historie i Valencia-regionen

Regionen Valencia består af tre provinser: Alicante, Valencia og Castellón. Regionshovedstaden af samme navn, Valencia, rummer en lang historie som strækker sig tilbage til året 138 f.Kr. I denne by er det dog lykkedes at integrere det moderne i de historiske kulisser. Internationale designere samt store messer og kongresser, hører hjemme her på lige linje med tusinde år gamle bygninger og arkæologiske fund fra forgangne tider. Valencia var porten til Middelhavet og allerede tidligt en velkendt by, og nu til dags fornemmer man stadig den specielle atmosfære her i universitetsbyen ved havet. Alicante ligger længere sydpå og er en stor havneby med grønne haver og bredde alléer indimellem. Byen er midtpunktet på Costa Blanca og man kan af den grund nemt nå hele kysten, når man lejer feriehus nær Alicante. Byen befinder sig i bunden af Bencantil-klippen, hvor ’Santa Barbara’ fæstningen ligger og overskuer byen. Havnepromenaden ’Paseo de Explanada de España’ danner et dejligt område til afslapning i skyggen af palmerne. Castellón de la Plana er bestemt også et besøg værd med sine historiske seværdigheder og rolige pladser, samt grønne haver fyldt med appelsin- og citrontræer. Andre spændende byer I kan besøge når I lejer feriehus i Valencia inkluderer Benidorm, Torrevieja og Orihuela.

Aktiv ferie i Valencia

Attraktioner og seværdigheder nær jeres feriebolig

I Valencia-regionen findes over 2000 års historie med indflydelse fra en række folkeslag såsom romerne og goterne, men Spaniens charme trumfer stadig. I Valencia by er der meget at tage sig til, når man lejer feriehus i Valencia. I byens gamle bydel ligger alle seværdighederne i gåafstand, så det er dejligt nemt at bevæge sig rundt i byen i eget tempo. I kommer garanteret forbi den gotiske katedral fra år 1262, hvor den hellige gral opbevares. Ikke langt herfra ligger de gamle silkehaller ’Llotja de lal Seda’, som var et vigtigt handelssted i gamle dage. De tilhørende haver byder også på en fin og afslappet gåtur. Langs floden, der skærer gennem byen, kan I også finde afslappende stunder i parken ’Jardí del Túria’, der byder på alt fra legepladser til rolige haver pyntet med eksotiske palmer og blomster. Med et feriehus i eller nær Valencia kan I glæde jer til rolige feriestunder med en masse seværdigheder i nærheden.

Rundt omkring de mange spændende byer i regionen finder I en masse naturseværdigheder, som tiltrækker mange naturelskere og aktive feriegæster. Tag eksempeltvist forbi det spektakulære ’Albufera de Valencia’, en ferskvands lagune på 21.000 hektar – paradis for fugleinteresserede og fiskeri entusiaster. Ikke langt fra Benidorm ligger også naturparken ’Serra Gelada’, en klippe bagved byen hvor I vil finde ro, naturskønhed og den bedste udsigt idet østlige Spanien. I må heller ikke glemme at tage forbi vandfaldet ’Algar’, der ligger i skønne naturomgivelser og byder på en frisk dukkert i det varme sommervejr. Hvis I tager på ferie i feriehus med børn, ønsker de sikkert mere sjov og leg på jeres ferie. I Valencia bliver dette intet problem! Tag en dagstur til ’Bioparc’ hvor I kan komme helt tæt på eksotiske dyr fra hele verden, eller tag en tur til ’Oceanográfic’, som er Europas største akvarium. For endnu mere fart over feltet kan I besøge flere vandlande og forlystelsesparker i Valencia. Vi kan anbefale ’Terra Mitica’, ‘Aqualandia’ og ‘Terra Natura’ nær Benidorm, som alle kan byde på underholdning for alle alder. Der er aktiviteter nok til flere ugers ferie i Valencia-regionen, uanset om I er til natur, spænding eller kultur.

Feriehuse i Valencia-regionen

I Valencia-regionen kan I vælge mellem mange forskellige feriehuse hos NOVASOL sommerhusudlejning,  der kan tilfredsstille ethvert behov. Dette gælder både om I ønsker egen udendørs pool, udsigt over hav og bjerge, samt plads til jeres firbenede familiemedlem. Hvis I ønsker at tage jeres hund med i feriehuset, skal I huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er velkommen uden ekstra omkostninger. Valencia-regionen er en ideel feriedestination til en aktiv ferie fyldt med nye oplevelser og en masse god mad! Lej jeres feriehus i Valencia hos NOVASOL og glæd jer til en pragtfuld ferie i Spanien.