Ferieboliger i Altea

Den charmerende middelhavsby Altea ligger i provinsen Alicante. Når I lejer en feriebolig i Altea, nyder I godt af et behageligt klima med masser af solskintimer. De hvidkalkede huse og brostenbelagte gader, emmer af atmosfære, og de skønne strande, med krystalklart vand, lokker til afslappende timer i solen. Når I slentrer i den gamle bydel, mærker I den autentiske stemning, der understeges af de mange duftende blomster og træer. På gademarkederne, bliver I fristet af solmodne frugter og grøntsager. For de aktive findes der masser af sjove aktiviteter, både til lands og til vands.

Altea ferie

Populære feriehuse i Altea

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Altea

Loading...

Feriehuse med pool i Altea

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Altea

Loading...

Ferie i Altea for badenymfer og vandhunde

Det krystalklare hav glimter i solen, når I kommer slentrende ned af strandpromenaden. I centrum ligger stranden Playa de l´Espigo med turkisblåt vand og hvidt sand med småsten. Den lave vande gør stranden velegnet til børnefamilier, og den er sjældent overfyldt. I sommersæsonen er der livredder ved stranden. Lidt længere mod syd finder I Playa de la Roda med livreddere, toiletter og udlejning af parasoller etc. Playa de la Roda er den længste strand i Altea og den mest besøgte. Det er også her der findes masser af aktiviteter og en stor parkeringsplads. Familiens yngste kan boltre sig på strandens legeplads. Sydligst ligger Playa de Cap Blanch med masser af aktiviteter og en enestående udsigt. Vil I være mere for jer selv, kan I vælge en af de utallige maleriske bugter langs kysten, hvor strandende ligger som perler på en snor. Når I lader en feriebolig i Valencia området danne rammen om ferien, er I altid tæt på en skøn strand.

Strand ved Altea

Dette kan I se og oplev når I lejer en feriebolig i Altea

Gå på opdagelse i den gamle bydels labyrint af små gader, og udforsk den spændende arkitektur med et maurisk præg. Overalt i de små gader og på byens torve ligger barer og cafeer, hvor I kan nyde en kop kaffe eller et glas vin, under åben himmel. På Plaza Iglesia finder I byens imponerende kirke, der er bygget i blåt og hvidt samt dekoreret med masser af smukke glasmosaikker. Gå ikke glip af byens spændende markeder – madmarkedet, hvor I kan shoppe både frugt, grøntsager og lækre specialiteter samt de farverige markeder med tøj, smykker, lædervarer og souvenirs. Tag også en tur til den eksklusive lystbådehavn med en enestående udsigt og gode restauranter.

Benidorm by

Aktiviteter i Altea

Altea er et mekka for alle, der gerne vil være aktive på, mens der holdes ferie i Spanien. Især er udbuddet af vandsportsaktiviteter imponerende. I La Bocana vandsportscenter, kan I prøve alt fra kajak til paddleboard og dykning. På stranden findes der ligeledes beachvolley, fodboldmål og legepladser. Vil I vandre, ligger den skønne naturpark, Sierra Heleda lige ved Altea, med en enestående udsigt og flere afmærkede vandreruter. Lidt uden for Altea lokker vandlandet Aqualandia, med masser af forlystelser og underholdning for børn og barnlige sjæle. Vil I være aktive i nattelivet, er Benidorm, kun ca. 10 kilometer væk, et hit med masser af barer, diskoteker og natklubber. Der findes også mange golfbaner i området.

Gade i Altea

Tag på udflugter fra jeres feriebolig i Altea

Når I lejer et feriehus på Costa Blanca er der masser af ”must see” seværdigheder. Mange af disse ligger ideelt i forhold til Altea. Besøg f.eks. det smukke Algar vandfald, hvor I kan tage en dukkert i den naturlige pool. I kan også opleve alverdens dyr i Terra Natura Zoo i Benidorm eller svømme med delfiner i Mundomar. Udforsk nogle af de nærtliggende byer som Denia, Calpe, Alicante og Benidorm eller tag på en dagsudflugt til den fantastiske by Valencia.

Hvorfor vælge at holde ferie i Altea?

Når I benytter jer af feriehusudlejning i Spanien, kan I altid nyde godt af det milde klima og den autentiske stemning. En feriebolig giver frihed til at planlægge ferien selv og gøre præcis, som I har lyst til. Nyd, at I kan spise jeres måltider i ro og mag under åben himmel og glæde jer over lyden af cikader uden forstyrrende larm. Privatliv og frihed er nemlig kendetegnende for feriehusudlejning. I skal vælge Altea, hvis I gerne vil have sol, sand og vand i kombination med ægte spansk atmosfære og uden alt for meget turistgejl og tivolistemning.