Feriehuse i Murcia

Under Valencia og øst for Andalusien finder i den lille, men pragtfulde region Murcia på Spaniens sydøstlige kyststrækning ’Costa Calida’. Her skinner solen hele året rundt og regionen er blandt favoritterne hos aktive feriegæster grundet de gode golf baner og velkendte vandre- og cykelstier. Yderligere er her en gammel og spændende historie, samt kulturrige byer, der ligger malerisk placeret i det bjergrige landskab og langs den varme kyst. Lej en feriebolig i Murcia hos NOVASOL for en fremragende ferie i feriehus i Spanien.

Feriehus Murcia

Populære feriehuse i Murcia

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Murcia

Loading...

Feriehuse med pool i Murcia

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Murcia

Loading...

Festivaler og gastronomi

I Murcia er der mange dybt rodfæstede traditioner. Livsglæden i regionen er helt enestående og lokalbefolkningen fester ved en enhver mulig lejlighed. På ferie i foråret kan I måske være heldige at overværge festivalen ’Bando de la Huerta’ hvor tusindvis af lokale og gæster vandre rundt i byen påklædt traditionelle klæder. Hertil følger lokal mad, som serveres i boder rundt omkring i byens gader. Påske-festivalen står især frem blandt byens mange traditionelle ’fiestas’. Nedenfor er en video, der viser nogle af højdepunkterne ved paraden.

Gastronomien i Murcia er baseret på smagfuld frugt og grøntsager, der typisk koges sammen med kød i kasseroller. Regionens lange kyst betyder selvfølgelig også at friskfanget fisk og skaldyr er vidtspredt på den kulinariske scene i Murcia. Uanset hvor I lejer feriehus i Murcia, vil I have adgang til skøn mad og lette snacks til skønne mellemmåltider. Til at skylde et smagfuldt måltid ned, kan I vælge mellem en række lokaltdyrkede vine fra områder, såsom Bullas, Yecla og Jumilla. Med et feriehus i Murcia kan I altså glæde jer til festlige stunder og fantastiske måltider.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/DQzDkgAKKVk.jpg?itok=dc3kCx5n","video_url":"https://youtu.be/DQzDkgAKKVk","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive)."]}

Aktiv ferie i Murcia

Murcia kan lokke med sin lange kyststrækning og det naturskønne bagland, hvor der er plads til en masse aktiviteter uanset, hvad I lyster på ferien. Langs kysten er det kun fantasien, der sætter grænserne for aktivitetsmuligheder. Udover at udforske de mange grotter og bugte, kan I selvfølgelig slå jer løs i sandet og hoppe i bølgerne. Her er også mulighed for drageflyvning, sejlads i f.eks. kano og kajak, samt rafting i regionens floder. Hvis I vil udforske havets bund skal I ikke holde igen i Murcia. Havet omkring regionen er noget af det smukkeste i Spanien og dykkerture findes her masser af. Oppe på land kan I tage på vandreture i bjergene i de idylliske omgivelser eller måske endda tage ud og paraglide og nyde landskabet fra toppen. Golf entusiaster vil stå i det sande eldorado, når I lejer feriehus i Murcia. Med over 21 exceptionelle golfbaner indenfor en radius på 50km og over 300 solskinsdage om året, kan regionen ikke skuffe. Murcia er en dejlig region i det sydlige Spanien – også til de aktive feriegæster. 

Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I mange gode feriehuse samt ferielejligheder på diverse golfresorts i Murcia. Her er lagt op til mange timer på golfbanen, mens I slapper af og nyder solen i skønne Spanien.