Feriehuse i Torre-Pacheco

Rejs til Torre-Pacheco med sommerhushusudlejning i Spanien fra NOVASOL. Denne kommune har meget at byde på, uanset om du er naturelsker eller kulturinteresseret. Oplev for eksempel naturområdet Cabezo Gordo, besøg nogle af de historiske bygninger såsom slottet Castillo de Ros, og selvfølgelig må du ikke gå glip af kommunens varetegn; nemlig møllerne. Tag et kig på NOVASOLs udvalg af ferieboliger i Murcia og find dit drømmeferiehus i Torre-Pacheco.

Aktiv ferie i Torre-Pacheco

Populære feriehuse i Torre-Pacheco

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Torre-Pacheco

Loading...

Feriehuse med pool i Torre-Pacheco

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Torre-Pacheco

Loading...

Oplevelser nær dit feriehus i Torre-Pacheco

En ferie i Torre-Pacheco vil blive alt andet end kedelig – ikke nok med at man kan gå rundt i byen og mærke historien i form af de gamle hjem, der tilhørte de første bønder, der bosatte sig her, så kan du også komme ud i naturen og opleve det spanske landskab. I IFEPAs udstillingscenter bliver der afholdt forskellige messer, som du kan besøge, og derudover er der kun et kvarter til nærmeste strand.

Besøg det beskyttede naturområde Cabezo Gordo, der stiger omkring tre hundreder meter op over den kystnære depression i Campo de Cartagena-området. Dit feriehus i Murcia inviterer dig til at besøge dette spektakulære landskab, der er levested for flagermus, især. Gå på opdagelse i de mange huler, klatr på skråningerne, eller tag på en vandretur gennem dette vidunderlige sted, hvor du kan opleve en stjerneklar nat, ren himmel og en fantastisk udsigt over sletterne med små kunstige søer. På guidede besøg kan du lære om neandertalerne, da Cabezo Gordo også er hjemsted for at vigtigt arkæologisk sted. Du vil blive introduceret til fundene, der alle er blevet gjort af specialister.

Med et feriehus i Spanien i Torre-Pacheco, er det oplagt at bruge noget tid på at besøge de 14 traditionelle møller – nogle er blevet restaureret til glæde for turister som dig. Møllerne blev bygget mellem det 18. og 19. århundrede og har formål så forskellige som at producere olie, udvinde grundvand og male mel. Møllerne er alle en del af den spanske kulturarv, selvom mange er i ruiner.

Møllerne El Pasico, La Hortichuela, Tío Paco, Facorro og El Jimenado er blevet restaureret til offentlig visning. Du kan se disse giganter, som Don Quixote kaldte dem, på en organiseret turistrute med følge af en guide.

Lej et feriehus i Spanien hos NOVASOL

Seværdigheder i Torre-Pacheco

Denne by i regionen Murcia tilbyder dig mere end ”bare” natur, bjerge og underjordiske udgravninger. Blandt byens vigtigste kendetegn er husene til de familier, der begyndte at udnytte landbruget; Casa Fontes, Pedreño og Valderas, samt Castillo de Ros i den lille by Balsicas, er alle eksempler på disse.

Lejer du en feriebolig i Spanien får du det ideelle udgangspunkt til at opleve alle de mange kulturelle udbud, der er i Torre-Pacheco. Du kan blandt andet besøge nogle af de smukke kirker såsom Nuestra Señora del Rosario eller eremitagen El Pasico.

I hjertet af byen, finder du pladsen Calle Mayor, der ender ud i Puerta del Sol, hvor en lang række af butikker venter på dig. På Plaza del Ayuntamiento afholdes der sociale og kulturelle aktiviteter og bliver derfor også et naturligt centrum i kommunen.

Feriehuse i Torre-Pacheco hos NOVASOL

NOVASOLs ferieboliger i Spanien

Vi tilbyder et storslået udvalg af feriehuse og lejligheder i hele Murcia med balkoner, terrasser, haver og private pools – og det gælder selvfølgelig også i kommunen Torre-Pacheco. Uanset om du foretrækker en aktiv ferie eller bare helst vil slappe af ved stranden eller poolen, så vil en feriebolig i Spanien være ideel. Med sommerhusudlejning fra NOVASOL er du garanteret den bedste pris og et perfekt feriemiljø. For spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice.