Feriehuse i Cartagena

At leje et af NOVASOLs feriehuse i Murcia er en god ide for dem, der ønsker mere end bare en badeferie. Hvis ferien går til Cartagena, får du masser af tid til at besøge fascinerende museer, smuk arkitektur og nyde regionens kulinariske lækkerier.

Cartagenas havn ligger et par kilometer fra byen Murcia på Costa Calida. Byen dateres helt tilbage til romertiden og faldt derefter under maurisk styre indtil den kristne kong Ferdinand III erobrede byen i 1200-tallet. Hvis du bor i et feriehus i Spanien, vil du få mange muligheder for at lære Cartagenas historie at kende under dit ophold.

Sommerhusudlejning i Murcia hos NOVASOL

Populære feriehuse i Cartagena

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Cartagena

Loading...

Feriehuse med pool i Cartagena

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Cartagena

Loading...

Attraktioner og seværdigheder nær dit feriehus i Cartagena

Med et feriehus i Cartagena, vil du få et begivenhedsrigt ophold i Spanien. Er du i humør til museer kan du besøge ARQUA, der er et museum med fokus på arkæologi og hav, det fascinerende museum om det romerske teater eller ”Refuge”, der er et museum om borgerkrigen, hvor man kan deltage i en rundvisning til beskyttelsesrum, som blev bygget for at beskytte mod luftangreb.

Under din ferie i Cartagena bør du også besøge den gamle katedral, de romerske bade og middelalder slottet Concepción. Hvis du foretrækker mere moderne arkitektur, kan du tage på en tur langs Calle Mayor og beundre de smukke bygninger. Prøv også Cartagenas specialitet asiático, der passer særlig godt til kaffen.

Lej et feriehus i Cartagena hos NOVASOL

De vigtigste begivenheder i Cartagena

Cartagena er en populær feriedestination blandt dem, der lejer et feriehus i Spanien. Det er den især på grund af de mange festligheder, der finder sted. Det er værd at fremhæve påskeugen, da hele byen bliver pyntet med fantastiske dekorationer og atmosfæren er magisk.

September er også et oplagt tidspunkt at besøge Cartagena, da den berømte fønikiske og romerske festival finder sted, hvor byen mindes en lang række vigtige, historiske begivenheder, der fandt sted under den anden fønikiske krig. Denne begivenhed tiltrækker folk fra hele Spanien.

Det er også værd at nævne den tidligere navngivet ”La Mar de Músicas”-festival, som fejres i juli måned, der i dag nyder stor prestige.

Lejer du en feriebolig i Murcia på et af disse tidspunkter, kommer du til at få nogle helt unikke og uforglemmelige oplevelser.

Begivenheder på din ferie i Spanien

Sommerhusudlejning i Spanien hos NOVASOL

Hvis du leder efter en feriebolig i Cartagena, kan du sagtens benytte dig af NOVASOLs sommerhusudlejning. NOVASOL blev grundlagt i slutningen af 1960’erne og har et stort udvalg af vidunderlige feriehuse til leje. Du kan gennemse vores ferieboliger i Spanien og finde netop det hus, der passer til dine behov.

Alle vores feriehuse ejes af private personer, hvilket gør det muligt for os at tilbyde unikke ferieboliger i Cartagena. Mange af vores feriehuse har privat swimmingpool, havudsigt eller ligger tæt på byen. Den nemmeste måde at booke et feriehus på, er ved at bestille det online - har du spørgsmål eller ønsker hjælp til at leje dit feriehus i Spanien, kan du kontakte vores kundeservice. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til dit feriehus i Cartagena!