Feriehuse på Costa Calida

Tilbring jeres næste ferie i et feriehus fra NOVASOL på Costa Calida i Murcia.

Costa Calida betyder den varme kyst og det er ikke tilfældigt da Murcia er den varmeste region i Spanien. Området er ideelt for en sommerferie ved havet, lige meget om du rejser alene, som par, med venner, med familie eller sågar med hund. En privat feriebolig fra NOVASOL er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie i Murcia. Lad jer inspirere af NOVASOL’s udvalg og pak snart jeres kuffert til en uforglemmelig ferie under Spaniens sol.

Når I lejer en finca på Costa Calida, kan I nyde en afslappende ferie midt i den maleriske natur. Tilbring ferien på de paradisiske strande, i de spændende byer eller ved jeres private pool. Sov længe, nyd jeres morgenmad i solen på terrassen, tag udflugt i det skønne landskab eller tag en slentretur gennem gaderne i de hyggelige havnebyer og forkæl jer selv med det spanske køkken på en af de mange restauranter. Skab jeres ferie helt efter jeres ønsker og dyk ned den spanske kultur, natur og rytme.

Ferie i Spanien

Populære feriehuse i Costa Calida

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Costa Calida

Loading...

Feriehuse med pool i Costa Calida

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Costa Calida

Loading...

Top seværdigheder og udflugtsmuligheder på Costa Calida

Glæd jer, ikke kun til sol, strand og hav, men også til de interessante kulturelle seværdigheder og spændende aktiviteter i Murcia regionen.  Tag en udflugt til Kurbadeanstalterne Leana, Fortuna eller Archena som ligger i det nordlige Murcia. De har været kendt gennem alle tider og blev allerede brugt i romertiden. Die naturlige kilder indeholder mineraler, som kan bruges i mange helingsprocesser. Populære byer som I kan besøge i jeres ferie er, udover Murcia, også Alicante og Cartagena.

Nyd også det brede udbud af sportsaktiviteter som I kan finde i regionen. Fra cykel- og vandreture, til golf og surfkurser  - her er alt muligt.

Ferie Costa Calida

Betragt fuglesværme fra Salinen San Pedro del Pinatar

Fra jeres finca i Spanien kan I tage på udflugt til Salinen San Pedroe del Pinatar. Fra Salinen nord for La Manga, kan I se hvordan de store fuglesværme samler sig inde de flyver mod Afrika. Vi mener ikke de normale spurve, nej her kan man se flamingoer, storke, sort-storke, hejrer, ænder, klyder og mange andre fuglearter. San Pedro del Pinatar er det vigtigste vådområde i hele regionen, og det er bestemt et besøg værd, men man må kun gå på specielt afmærkede stier, man må ikke træde i klitterne og man må ikke forstyrre fugle- og planteliv.

Landskabet og maden på Costa Calida

Costa Calida kan være stolt af sin 250 km lange kyst, men også af lagunen Mar Menor, der  med sine 170m2 er Europas største. Denne saltvandslagune er afgrænset fra havet med en 24 km lang od 1200 m. bred tange La Manga, lagunen er forbundet med havet via kanaler. Salt og mineralindholdet er altid højere end i Middelhavet. Mudderet fra lagunen bliver anvendt til terapeutiske behandlinger og kan pga. dets sammensætning absorbere giftstoffer. På den ene side ligger det til tider stormende Middelhav og på den anden side lagunen. Den er pga. sin gennemsnitlige vanddybde på 2 meter et paradis for al vandsport.

Hvert år finder de spanske mesterskaber for kajakroning sted. På grund af de klimatiske betingelser er La Manga et badeparadis uden sammenligning.

I Murcia er gastronomien præget af fisk og skaldyr, prøv feks. en Bacalao som er en tørret, saltet  fisk, eller Arroz Meloso, som er en art spansk risotto gerne tilberedt med  muslinger. Der serveres god tun, prøv den med soltørrede tomater, og er man til blæksprutter er dette også en yndet spise i området.

Murcia ligger i Spanien, NOVASOL har et bredt udvalg af feriehuse i Spanien. Om I ønsker et feriehus ved havet, eller en finca med pool, hos NOVASOL finder I helt sikkert et feriehus der svarer til jeres ønsker.