Feriehuse på El Hierro

Lad dig forføre af charmen af et feriehus på De Kanariske Øer i El Hierro og hold en afslappet ferie på den mindste, men også en af de mest fascinerende øer i øgruppen. På ferie på El Hierro finder I et unikt landskab præget af et varieret sceneri, samt fantastiske aktivitetsmuligheder og en rolig atmosfære, hvilket gør øen til det perfekte sted for en pause fra hverdagens jag og stress.

Lej feriehus på El Hierro

Naturskønhed på El Hierro

El Hierro er en vulkanisk og klipperig ø, hvilket skaber et fantastisk sceneri omkring vores feriehuse, der befinder sig i det uspolerede landskab. Det højeste punkt på øen ’Pico de Malpaso’ på 1.501 m.o.h. tiltrækker en masse vandre entusiaster og her er en fremragende udsigt over øen på en klar dag. Øen er kun 50 kilometer fra spids til spids, men man finder alligevel 800 vulkaner op øen, der ikke har været aktive siden 1793. UNESCO har udpeget øen til biosfærereservat og på ferien vil I finde store fredede områder, som byder på et helt unikt og varieret landskab. På øen er der mange grotter og huler, grundet den tidligere vulkanske aktivitet – tag f.eks. forbi grotten ’Don Justo’ som er seks kilometer lang. På øen finder I både grønne områder, vulkansk natur, frugtbare dale og tågede skove og sceneriet kan skifte rundt om hvert hjørne. Llania er f.eks. en subtropisk skov, der skaber en vild kontrast til det ellers forstenede landskab.  

Man tænker nok at øens kyst møder havet overalt med store klipper, men her findes mange bugter og laguner, hvor I vil finde idylliske sten- og sandstrande, der giver adgang til det krystalklare Atlanterhav. Vandet er typisk dybt, hvorfor øen er populær blandt dykkere og her findes flere dykkerskoler, der kan tage jer med på udflugt, hvis den farverige havbund skulle friste. Her findes også mange naturlige pools langs kysten og rekreative områder, hvis nu I ikke kommer forbi en strand på udflugten. Lejer I et feriehus på El Hierro kan I altså glæde jer til en helt enestående og varieret naturoplevelse, hvor både krop og sjæl kan slappe af. Lej et feriehus i Spanien og glæd jer til at være omgivet af naturskønhed i alle landets hjørner!

Kulinariske oplevelser på El Hierro

Kultur og mad

Kanarieøernes lange historie har medført en rig kultur og arkitektur – også på El Hierro. I vil også komme forbi museer såsom ’Museo de El Hierro’, der alle fortæller om øens landskab og historie, samt den fremtidige udvikling. Øen forsøger i fremtiden at nå fuld selvforsyning og får idag halvdelen af sin energi fra et nyt hydro-vindkraftværk. Øens grønne image tiltrækker mange naturglade turister til øen og er én af årsagerne til dens anerkendelse som UNESCO biosfærereservat.

Gastronomien på El Hierro består hovedsageligt af friskfanget fisk, samt lokaltdyrkede rødvine. Her er mange lokale specialiteter lavet på unikke måder, såsom ’Salsa mojo verde’ og ’salsa mojo rojo’ – grøn og rød salsa, som går godt med de lokalt præparerede kartofler ’Papas Arrugadas’. ’Puchero’, som er en kød og grøntsags gryderet, er også velkendt her på øen. Glæd jer til mange unikke smagsoplevelser på jeres ferie på El Hierro.

Aktiv ferie på El Hierro

Aktiv ferie

Landskabet på El Hierro giver et skønt grundlag for en aktiv ferie i alle tænkelige former. På øen findes et stort net af vandreruter langs kysten og længere indlands i de høje bjerge. I kan også leje en cykel eller medbringe jeres egen racer til at cykle rundt i landskabet eller måske endda rundt om hele øen! De mange huler og grotter ligger også op til eventyrlige udflugter, hvor hele familien kan deltage. Øen giver også god mulighed for paragliding, der kan give et helt unikt syn over landskabet ovenfra. At udforske naturen er den bedste måde at opdage øens mange facetter, hvor I vil blive overvældet af freden og de smukke udsigter over bjerge, og det endeløse Atlanterhav. Lej jeres feriehus på El Hierro til en skøn ferie i eget tempo.

Feriehuse på El Hierro

NOVASOL sommerhusudlejning tilbyder ferieboliger på El Hierro der ligger idyllisk placeret i det smukke terræn. Med et feriehus som base til ferien på El Hierro, får I mulighed for helt selv at bestemme tempoet i ferien, samt hvilke attraktioner og naturseværdigheder I vil udforske. Den letteste måde at komme hertil er via fly til Tenerife og så et fly eller en båd derfra til El Hierro. Lej et feirehus online og glæd jer til en skøn ferie! I kan også kontakte vores kundeservice, hvis I har spørgsmål eller brug for vejledning.