Feriehuse i Galicien

Galicien ligger i det nordvestlige Spanien nord for Portugal. På ferie i Galicien kan man betragte en rig kulturarv i de romantiske byer, der ligger spækket blandt fortryllende natur bestående af klippe- og bjerglandskaber med frodige skovområder og brusende floder. Kysten er kendt for sine klippeskrænter og har udsigt over Atlanterhavet og Det Cantabriske Hav, men tvivl ikke – her er en masse skønne børnevenlige sandstrande blandt verdens bedste. Lej jeres feriehus i Galicien og oplev alt der medfølger på en skøn ferie i feriehus i Spanien.

Aktiv ferie i Galicien

Populære feriehuse i Galicien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Galicien

Loading...

Feriehuse med pool i Galicien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Galicien

Loading...

Det ”grønne hjørne” af Spanien

Galiciens smukke landskab har givet regionen kaldenavnet ”Det grønne hjørne”, hvilket siger lidt om hvor fantastisk naturen er her. Landskabet er domineret af bjerge med den højeste top Peña Trevinca på 2124 meters højde over havet. Der er mere nedbør i denne region end i resten af landet, hvilket har lagt grund for en masse vandfald og floder, hvorfor regionen også kaldes ”De 1000 floders land”. Langs kysten er der flotte klippeformationer, der omfavner mange af regionens vidunderlige strande. Tag f.eks. forbi Katedralernes Strand, hvor der findes flere 32 meter høje klippeformationer i form af grotter og buer, der minder om arkitekturen i en katedral. Dette naturfænomen kan man kun overvære ved lavvande, så planlæg udflugten på forhånd! I må heller ikke glemme Dødens kyst, hvor Atlanterhavets kræfter mærkes i fulde drag. Kyststræknings navn stammer fra de mange skibe, som igennem historien har mødt sin skæbne mod de store klipper. Hvis I ønsker mere rolige badestrande, kan det anbefales at bevæge sig længere sydpå, hvor naturlige bugter danner ideelle forudsætninger for en rigtig badeferie. Naturen i Galicien er varieret og byder på nye oplevelser rundt om ethvert hjørne – perfekt til en aktiv ferie i Spanien, hvor hele familien kan deltage!

Lej feriehus i Galicien

Byer tæt på jeres feriehus i Galicien

I Galicien ligger der mange velkendte byer såsom Santiago de Compostela, A Coruña, Ligo, Orense og Pontevedra, samt en masse charmerende fiskebyer langs regionens lange kyststrækning. Santiago de Compostela er regionens hovedstad, som er sidste stop på den velkendte pilgrimsrejse, der har eksisteret i over 1000 år.  Et visit til den berømte katedral er selvfølgelig et must på ferie i Galicien. Meget af byen består af middelalder arkitektur og små hyggelige gader. I de varme sommermåneder er her en helt speciel livsglæde i byen, samt en masse spise- og shoppemuligheder. A Coruña er regionens største by og her findes bestemt også spændende aktivitetsmuligheder og et charmerende byliv. Byen er især kendt for verdens ældste romanske fyrtårn ”Torre de Hercules”, som i 2009 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste. I bør også tage den gennemsigtige kugleformede elevator til toppen ad ”Monte de San Pedro”, hvor udsigten er helt fantastisk.

Området og byen Vigo er også en skøn by, hvor der især er skønne bademuligheder langs kysten. Byen er kendt for både skibstransport og den store havn, som er Europas største leverandør af fisk til spisning. Byen har yderligere et buldrende historisk centrum og en masse seværdigheder, som nemt kan nås når man slentre rundt i de hyggelige gader. Hvis I trænger til at slappe af og restituere, kan I tage forbi en af de mange kurbade og varmtvandskilder i regionen, som siges at have helbredende påvirkning på kroppen. På ferie i Galicien vil I næppe løbe tør for charmerende byer at besøge og spændende aktivitetsmuligheder at tage sig til.

Mad i Galicien

Aktiv ferie i Galicien

Nordspanien er et ideelt feriemål for aktive feriegæster i alle aldre. En aktiv ferie i Spanien fuldendes oftest med spændende kultur og vidunderlig natur. I Galicien giver det varierede landskab mulighed for en masse forskellige aktiviteter, såsom vandring, cykling, golf og vandsport. Her findes mange gode golfbaner i naturskønne omgivelser langs kyste og længere inde i landet. Bjergene giver et fantastisk udgangspunkt for en vandreferie, hvor hele familien kan deltage eller udfordrende cykelture. Langs kysten og i de mange floder kan man sejle i kano og kajak, surfe på alle tænkelige niveauer og selvfølgelig slå sig løs på stranden og i det krystalklare vand. For de eventyrlystne kan man også tage på grottevandring eller klatre op ad de store bjergvægge. En aktiv ferie i Galicien er nydt bedst med base i et feriehus, hvor I helt selv kan bestemme tempoet på ferien!

Smagen af Galicien

Den kulinariske scene i Galicien tiltrækker og overrasker en masse turister i regionen – Nordspaniens varierede gastronomi er blandt verdens bedste køkkener. Især skaldyr og fisk præger det nordspanske køkken, da fiskeindustrien i regionen er Spaniens største. I kan f.eks. smage ’Mariscadas’ og ’Empanadas’ når I lejer feriehus i Galicien. Empanadas kan også have kød som fyld, da der også er et stort udvalg af friskt kød i regionen. Specielt kalvekød og kogt skinke præger også den kulinariske scene i Galicien. Sidst men ikke mindst skal I også prøve den velkendte santiago-tærte. Til jeres måltid kan I nyde lokaltdyrkede vine såsom Ribeiro og Albariño, samt quemada som er en form for snaps, der præpareres på en helt unik måde.

Feriehus i Galicien

I Galicien kan NOVASOL sommerhusudlejning tilbyde mange forskellige feriehuse, der kan leve op til ethvert behov og krav. Med et feriehus i Galicien kan I selv bestemme hvor morgenmaden skal nydes og hvilke aktiviteter eller udflugter I vil bruge jeres feriedage på. I et feriehus har I altså helt selv kontrol over tempoet på jeres ferie. I kan leje alt fra minimalistiske feriehuse, hvor der er fokus på hyggen og samværet, til luksuriøse ferieboliger i Spanien med alle tænkelige faciliteter, såsom egen pool eller udsigt over bjerge og hav. Lej jeres feriehus i Galicien online hos NOVASOL eller ring til vores kundeservice, hvis I har spørgsmål.