Feriehuse i Asturien

Regionen Asturien er Spaniens lille hemmelighed, og besøger man området, er man ikke i tvivl om hvorfor: de prøver at holde regionen for dem selv, for den er simpelthen for fantastisk til at skulle deles. Det der karakteriserer Asturien er de tre ”m’er”: mar, montana, og manzana – eller som det hedder på dansk: hav, bjerge og æbler. Så skynd jer at leje et feriehus i Spanien netop her, før hemmeligheden slipper ud, og I skal dele Asturien med andre turister.

Ferie i Asturia

Populære feriehuse i Asturien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Asturien

Loading...

Feriehuse med pool i Asturien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Asturien

Loading...

Skøn natur nær jeres feriebolig i Asturien

Ligesom resten af Spanien, har Asturien en helt utrolig natur. Tager man på ferie til Spanien, kan man ikke undgå at blive helt betaget af de smukke landskaber. På jeres ferie i Asturien, bør I besøge i hvert fald bare én af de mange naturparker. I parken Somiedo kan man opleve klare floder, mægtige bjerge og grønne skove. Her har mennesker lært at pleje naturen, hvilket har gjort at denne naturpark er forblevet næsten uændret gennem årene – den er et fortrinligt eksempel på den perfekte balance mellem mennesker og naturen.

Asturien er endvidere hjemsted for Spaniens ældste nationalpark, nemlig Picos de Europa. Parken består af en række bjerge, der har lagt navn til nationalparken. Bjergene var det første sømænd så af Europa på vej hjem fra Amerika, derfra kommer navnet ”Europas toppe”.

Ferie i Asturia

Oplev Asturien charmerende byer

Asturiens byer kan charmere bukserne af en! Om man besøger en af de mange, hyggelige fiskerbyer langs kysten eller hovedstaden Oviedo, vil man blive endnu mere forelsket i denne fantastiske region i Spanien, end man var før.

Oviedo, der som sagt er Asturias hovedstad, består af en charmerende, historisk gammel bydel, samt en ny bydel med parker, museer og moderne shopping-gader, hvilket betyder at der findes noget for enhver smag her. Lidt udenfor byen findes der flere kirker i præ-romansk asturisk stil, der alle har stået i over 1000 år! Vi er ikke de eneste, der er helt forelskede i denne by – Woody Allen brugte blandt andet også Oviedo, da han skulle filme ”Vicky Cristina Barcelona”

Et godt eksempel på de sceniske fiskerbyer i Asturien er byen Cudillero. Ud til havet, blandt træklædte klipper, ligger der pastelfarvede bygninger på stribe. Her leder alle veje ikke til Rom, men til havnen.

Ferie i Spanien

Smag på Asturien lækkerier

I kommer ikke til at rejse sultne fra Asturien. Her findes der en bred vifte af delikatesser, både våde og tørre. Asturien er en region i Spanien med en rig tradition i fremstilling af oste. Her kan man få mere end 50 forskellige typer oste, oftest lavet på komælk, hvor størstedelen bliver lavet på små, familiedrevne fabrikker.

I Asturien er man eksperter i ”Cordero a la Estaca”, hvilket er en festival, hvor der bliver tilberedt langtidsstegt lam på toppen af et bjerg. Holder I jeres ferie i en feriebolig i Spanien i løbet af sommeren kan I være heldige, at nogle af byerne holder deres egen festival, mens I er der.

Asturien er kendt for sine æbler, hvilket selvfølgelig betyder, at de også er kendt for sin cider eller ”sidra”. I må virkelig ikke gå glip af at smage Asturiens cider, ikke kun på grund af den fantastiske smag, men også fordi det ville være en skam ikke at opleve den vilde måde, den bliver skænket på. Siden regionen ligger ud til kysten, kan man selvfølgelig også få ekstrem lækker skaldyr og alt andet godt fra havet.

Ferie i Spanien

Feriehuse i Asturien nær stranden

Da regionen ligger ud til kysten, vil der aldrig være langt fra dit feriehus til den nærmeste strand. Nær byen Llanes på Asturiens kyst findes der mange strande, der endnu ikke er blevet opdaget af turisterne, hvilket betyder at I vil få rigelig med plads til at slappe af på. Stranden Cuevas del Mar har fået sit navn ”Havets grotter” på grund af områdets natur, der hovedsageligt består af klipper, hvor man kan finde skjulte huler. Stranden Gulpiyuri må man ikke gå glip af! Stranden er en 50 m lang halvcirkel, og her kan man bade helt uden at se havet. Faktisk ligger stranden hele 100 m fra havet, men her har vandet rejst igennem en tunnel skabt af en klippeformation, hvilket har skabt denne helt unikke strand.

Stranden ”Playa de La Franca” er nok den mest populære strand i det østlige Asturien. Her finder man en bred strand med gyldent sand og krystalklart vand, der især er egnet til børnefamilier, når der er lavvande.

Ferie i Spanien

Ferieboliger i Spanien

NOVASOL feriehusudlejning har haft ferieboliger i Spanien i mange år, for det er bestemt et af de lande, hvor der lejes flest feriehuse ud. De mange dejlige feriehuse med egen pool eller fælles pool, står altid højt på ønskelisten, når sommerferie i Spanien skal bookes. Derfor har vi også et stort udbud af netop denne type feriebolig, så alle kan få mulighed for, at nyde varmen og solen ved pool kanten. Der er også et stort udvalg af klassiske spanske fincaer og mindre feriehuse, hvor det er autensiteten som er i højsæde, både ift. indretningen og ferieboligens have. De mange ferielejligheder har oftest en altan eller terrasse, så her vil I også have mulighed for, at nyde det dejlige spanske klima.