Ferieboliger på Lanzarote

Lanzarote er beskrevet fortrinsvis som en meget ren ø med stor diversitet. Takket være de lokale og centrale myndigheder, og Cesar Manrique, har Lanzarote formået at beholde sin rolige og afslappede touch. Lanzarote er et fremragende kursted, hvis du lider af allergi, reumatiske sygdomme og bronkitis. Udforsk Lanzarote ved at leje et feriehus i Spanien og nyd det vidunderlige landskab og den smukke kyst.

Lej feriehus lanzarote

Populære feriehuse i Lanzarote

Loading...

Feriehuse med pool i Lanzarote

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lanzarote

Loading...

Feriehuse på Lanzarote i naturen

Lanzarote er en vulkanisk ø med et varieret og interessant landskab. Øen er idag et UNESCO biosfærereservat grundet bl.a. sin ekstraordinære geologi med 300 vulkaniske kegler. Landskabet har et unikt og skarpt udseende med frodige dale indimellem, hvor palmer sidestilles surrealistiske sorte lavaformationer. Den vulkaniske jord giver overraskende nok grundlag for flora og fauna. I vil finde store områder med tusindvis af kaktusser af mange forskellige arter, hvilket er en forbavsende fornøjelse. Vin er blevet dyrket på Lanzarote siden 1775, hvor hver enkelte vinstok bliver afskærmet i sin egen fordybning i lavaen. Øen kan kun overraske med sin varierede og enestående natur, som er lettilgængelig fra et feriehus på Lanzarote.

Øen er længe blevet forbundet med charterturisme og store ressorter, men dette er der efterhånden blevet sat en stopper for. Der har været en markant stigning af uafhængige turister samt et større antal af ferieboliger og feriehuse til leje på Lanzarote. Regeringen har af denne grund anlagt mange skiltede vandre- og cykelruter, hvilket har øget aktivitetsmulighederne på Lanzarote. En lokal ved navn César Manrique har yderligere haft en stor indflydelse på øen via en kulturel fond, der fremmer bevaringen af kulturelle og arkitektoniske seværdigheder.

Aktiv ferie på Lanzarote

Aktiviteter og seværdigheder

Med et feriehus på Lanzarote befinder I jer nær mange spændende aktiviteter, attraktioner og seværdigheder. Nationalparken Timanfaya ligger i et stort vegetationsløst område af størknet, men varm lava. I kan besøge en restaurant i parken, hvor man kan grille sin mad på de varme vulkansten. I vil også finde en række kulturelle tilbud på Lanzarote såsom Museet for César Manrique. I Arrecife kan I besøge Castillo San José og Castillo San Gabriel, hvis I trænger til en pause fra den bagende sol. I kan også besøge en række grotter, som viser jer vej under jorden såsom Cueva de los Jameos og Cueva de los Verdes.

Aktive feriegæster kan glæde sig over de mange aktivitetsmuligheder der findes på Lanzarote. I kan slå jer løs med bl.a. golf, tennis, surfing og dykning på havets bund. Hvis I vil komme helt nær den bedårende natur, kan det stærkt anbefales at tage vandreskoene på og vandre langs en af de skiltede vandrestier, der gennemskærer øen. Et feriehus på Lanzarote giver jer mulighed for at holde en afslappet, aktiv eller kulturel ferie, hvor I selv bestemmer tempoet - altid med godt vejr!

Strand på Lanzarote

Ferie på Lanzarote

Leder I efter en feriebolig på Lanzarote, kan I leje både huse og ferielejligheder her hos NOVASOL. Vi har en bred vifte af ferieboliger i Spanien, både på fastlandet og de mange dejlige øer. I de senere år har vi fået en række dejlige ferieboliger på De Kanariske Øer, som du kan bestille direkte hos os. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at leje et feriehus på Lanzarote, hvor I kan se frem til dette: 

 • Stilfuld ø med megen atmosfære

 • Hvide og sorte strande ved alle kyster

 • Krystalklart vand, romantiske bugter

 • Et lidt overskyet nord og mest solrigt syd

 • Mange muligheder for sport (surfing, dykning, tennis, golf o.a.)

 • Børnevenlige huse og strande

 • Fascinerende seværdigheder

 • Enestående „månelandskaber med „ildbjerge“

 • For gourmeter et paradis af fiskeretter og vine

 • En ø med levendegjorte traditioner og kultur (mindesmærker, udstillinger, koncerter)

 • Rent, velplejet, afslappende og roligt!

De bedste strande på Lanzarote

Strande på den sydlige del af øen: 

 • Playa de Papagayos (ca 4 store og 10 mindre bade-bugter)

 • Bystrande i Playa Blanca (flest strandgæster i weekenden)

 • Strandene i Playa Flamingo og Playa Dorada i Playa Blanca

 • Playa de Janubio (mellem Yaiza og Playa Blanca) I vintersæsonen er der store bølger på ved denne strand. 

 • Strandene i Puerto del Carmen på Costa Teguise (godt sted at surfe)

Strande på den nordlige del af øen

 • Playa de Farmara (en af de smukkeste strande på Lanzarote)

 • Playa von La Santa med en indsø

 • Herlige strande på den lille ø La Gracios

Jeres feriebolig på Lanzarote

Her på vores hjemmeside kan I leje et feriehus på Lanzarote. Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at ringe til os - vi vil gerne hjælpe jer med at finde den helt perfekte feriebolig til jer. Hos NOVASOL sommerhusudlejning har vi arbejdet med udlejning af ferieboliger siden 1968 og vi håber, at I også vil finde jeres drømmebolig hos os til den næste ferie. I kan leje ferieboliger med f.eks. egen pool og skøn udsigt, hvis I ønsker afslappede dage i jeres egen lille oase.