Sommerhus med pool

Egen pool er cool - sådan siger mange, særligt børn, om det at holde ferie i et feriehus med pool. Her kan der bades, leges og svømmes lige så tit I har lyst til det. Hos os kan I leje mange ferieboliger med forskellige typer af pool. Det kan være en udendørs pool, en indendørs pool, en helt privat pool eller en fælles pool. I de lande, hvor solen og høje temperaturer har større magt end på vores breddegrader, kan I selvfølgelig finde afkøling og mulighed for svømmeture i søer og havet, men muligheden for at plaske rundt i egen pool er bestemt også tilstede. Mange feriehuse på de solrige destinationer tilbyder enten egen pool eller adgang til en fælles pool. Det er altså også bare helt fantastisk at kunne boltre sig i det dejlige varme vand, så længe man vil og lige hvornår det passer ind i ferieplanerne.

Zonnende vrouw aan vakantiehuis met zwembad

Sommerhuse med pool i Danmark

Loading...

Feriehuse med pool i Spanien

Loading...

Feriebolig med pool i Kroatien

Loading...

Feriebolig med pool i Frankrig

Loading...

Nyd af friheden i ett sommerhus med privat pool

Ferieboliger med privat pool er meget efterspurgte og et klart hit hos ”badedyrene”, for her er garanteret plads og privatsfære, ingen trængsel ved poolkanten eller kamp om liggestole. Åbningstider? Timebetaling? Nej, ikke her!

Måske ønsker I ikke bare at have jeres egen private pool, men også at være i fred for andres blikke. En del af vores villaer og feriehuse har en pool der ligger fuldstændig ugenert, og hvor man kan få sol på kroppen og boltre sig i poolen, i helt private rammer. Enten ligger husene isoleret og fredfyldt, eller de er omgivet af en mur, bevoksning eller andet, der skærmer mod nysgerrige blikke. 

Ofte stillede spørgsmål om sommerhus med pool

Hvor mange sommerhuse med udendørs pool har NOVASOL i Europa?

  • NOVASOL har over 10.000 huse med udendørs pool i hele Europa

Hvor mange huse med indendørs pool har NOVASOL?

  • Vi har over 1200 huse med indendørs pool og over 6000 huse med indendørs spa i Europa.

Hvilke lande har NOVASOL huse med pool?

  • NOVASOL har udendørs pools i de alle vores lande, men det er i vores mere sydligt beliggende destinationer, at I finder de fleste af vores swimmingpools. De fleste af vores indendørs poolhuse, er beliggende i Danmark, men du finder dem også i resten af vores europæiske lande.

Familieferie i sommerhus med pool

Når I lejer et sommerhus med pool enten i Danmark, eller i et af de mange andre lande, hvor vi tilbyder feriehuse med pool, vil i ofte få jer et meget stort sommerhus med plads til hele familien og gæster. Her er der plads til at alle kan få sig en god ferie, både ung som gammel. Sommerhusene har ofte mange soverum og store opholdsrum, hvor kan hygge sig, hvis vejret en sjælden gang skulle drille en smule.

Børnene elsker at have sin egen pool, når der skal holdes ferie. Et sommerhus med pool er ofte et hit hos børnene, der elsker at lege i vandet. I disse store huse er det også oplagt at tage hele familien med på ferie både børn og bedste forældre, for der er rigeligt med opholdsrum og sovepladser. Vi ser også tit at vennepar tager deres familier med på en fællesferie og nyder de mange gode stunder ved poolen sammen.

Sommerhuse med pool i Danmark eller i udlandet

Ønsker I at nyde den dejlige danske sommer, solen og den dejlige natur, kunne et af vores mange sommerhuse i Danmark være en rigtig god mulighed for jer! I Danmark er det typisk en smule billigere at leje sommerhuse med pool, end hvis man drager sydpå. Dette fordi at udvalget af poolhuse er meget stort i Danmark. Vi tilyder store sommerhuse med pool i alle Danmarks mest populære sommerhusområder som Blåvand, Bornholm, Marielyst, Gilleleje og vi har også sommerhuse i Hvide Sande som du kan leje, hvis du drømmer om Vesterhavet.  Når I lejer et af NOVASOLs store sommerhuse med pool i Danmark, vil huset ofte være fyldt med sjove aktiviteter såsom bordtennis, billiard, bordfodbold og nogle gange har huset også fitness udstyr, som frit kan afbenyttes i løbet af ferien.

Hos NOVASOL kan man leje flere forskellige sommerhuse med privat pool, relativt billigt. Vi tilbyder også en lang række sommerhuse i resten af Europa, hvor I kan få jer en dejlig ferie i et sommerhus med privat pool. I kan for eksempel kigge på vores mange sommerhuse i Kroatien eller Spanien, hvor vi ligeledes tilbyder jer en lang række feriehuse med pool, i alle prisklasser. Vores sommerhuse med pool er ofte ret store og her er det oplagt at tage mange afsted. En god idé, kan være at bestille jeres sommerhus med pool igennem et af vores mange Last Minute tilbud eller en smule udenfor sæson.

Sommerhus med pool - året rundt

 Hos NOVASOL kan I leje store poolhuse der enten har en udendørs pool, der kan bruges om sommeren, eller en indendørspool som kan benyttes hele året rundt, også i dårligt vejr! Det bedste ved en ferie i et sommerhus med indendørs pool er, at I kan holde badeferie uanset hvordan vejret opfører sig. Dette er skønt især udenfor sommersæsonen, hvor vejret kan være køligt og blæsende.

Også om sommeren kan det være lækkert med en indendørs pool, hvor I kan tage jer en dukkert og hygge med familien i en opvarmet pool, selvom den danske sommerregn siler ned udenfor. Den normale temperatur for en indendørs pool ligger ofte på omkring 22-28 grader, så hele familien kan være med, også selvom man er lidt kuldskær. I disse huse får I jeres helt eget private badeland, hvilket børnene er vilde med. De elsker at plaske rundt i det varme vand. Hvis I lejer et sommerhus med indendørs pool i Danmark, vil der ofte være både en spa og sauna i huset også. Således kan I rigtig få slappet af med en smule wellness på jeres ferie!  Mange af vores større sommerhuse i Danmark har en indendørs pool og du kan leje dem allerede i dag. Gå på opdagelse i vores univers af sommerhuse med pool i Danmark eller i resten af Europa.

Gode råd, når I lejer sommerhus med indendørs pool:

  • Hold døre og vinduer til poolrummet lukket 

  • Læg pooltæppet over poolen, når den ikke benyttes

  • Sluk ikke for affugteren, da det vil føre til en alt for høj luftfugtighed i poolrummet 

  • Sæt gulvarmen på en konstant temperatur - undgå op-/nedjusteringer