Egen pool er cool - sådan siger mange, særligt børn, om det at holde ferie i et feriehus med pool. Her kan der bades, leges og svømmes lige så tit I har lyst til det.  

Klik for at aktivere kortet

I de lande, hvor solen og høje temperaturer har større magt end på vores breddegrader, kan I selvfølgelig finde afkøling og mulighed for svømmeture i søer og havet, men muligheden for at plaske rundt i egen pool er bestemt også tilstede. Mange feriehuse på de solrige destinationer tilbyder enten egen pool eller adgang til en fælles pool. Det er altså også bare helt fantastisk at kunne bolte sig i det dejlige varme vand, så længe man vil og lige hvornår det passer ind i ferieplanerne.

Ferieboliger med privat pool er meget efterspurgte og et klart hit hos ”badedyrene”, for her er garanteret plads og privatsfære, ingen trængsel ved pool kanten eller kamp om liggestole. Åbningstider? Timebetaling? Nej, ikke her!

Sommerhus med pool

Helt privat og ugeneret i poolen

Måske ønsker I ikke bare at have jeres egen private pool, men også at være i fred for andres blikke. En del af vores villaer og feriehuse har en pool der ligger fuldstændig ugenert, og hvor man kan få sol på (hele) kroppen og boltre sig i poolen, i helt private rammer. Enten ligger husene isoleret og fredfyldt, eller de er omgivet af en mur, bevoksning eller andet, der skærmer mod nysgerrige blikke. 

Find jeres feriehus med pool

Søg huse med pool i Italien

Søg huse med pool i Frankrig

Søg huse med pool i Kroatien

Søg huse med pool i Spanien

Søg huse med pool i Grækenland

Søg huse med pool i Portugal

Søg huse med pool i Danmark

I kan selvfølglig også finde ferieboliger med egen eller fælles pool i andre lande, end dem vi har nævnt her. NOVASOL Feriehusudlejning har ferieboliger i 29 europæiske lande. Start jeres egen søgning ved at klikke på den destination I gerne vil til, og glem så ikke, at vælge søgekriteriet pool (indendørs eller udendørs) Rigtig god badeferie!

Feriehus pool Kroatien