Feriehuse i Skåne

Småt er godt – sådan præsenterer Sveriges sydligste region sig, og forbinder det traditionelle svenske med kontinental indflydelse. Lejer I et sommerhus i Skåne, så er I godt på vej mod en fantastisk ferie i Sverige. Kom og oplev de solrige strande, de gule rapsmarker, de grønne skove og den livlige hovedstad Malmø.

Svensk feriehus i Skåne

Populære feriehuse i Skåne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Skåne

Loading...

Feriehuse med pool i Skåne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Skåne

Loading...

Kunst og kultur i Skåne

Mange mener, at Skåne, beligget i det sydlige Sverige, er et sandt mekka for kunst og kultur. Her er der kunstmalere, billedhuggere og andre kunstnere, der enten arbejder som professionelle og andre på amatørbasis. I Österlen afholdes hvert år til påske den berømte ”Konstrundan”, der er et slags ”Åbent hus” i regionen.

I dette område befinder sig også andre attraktioner som f.eks. anlægget ”Ale Stenar” fra forhistorien, som er en stensætning formet som et skib. Nogle mener stensætningen er lavet til gravplads, mens andre mener der er tale om et solur.  Besøg også   middelalderborgen Glimmingehus nær Simrishamn. I nationalparken Stenshuvud kan I hygge jer med gåture rundt i den skønne natur, med både bakker, skove og strande. Tag plante - og dyrebogenmed, for her kan I udforske mere end 600 forskellige planter og mæde dyr som rådyr, grævling og kaniner. Stenshuvuds karakteristiske bjerg er 97 meter højt og fungerer som sømærke. Fra toppen af bjerget har I et godt udsyn over området og havet.

Badeferie og aktiviteter på vandet i Skåne

Hvis I tager turen til nationalparken Stenshuvud, så finder I ved foden af det før omtalte bjerg, en af Skånes allerbedste sandstrande. Her kan I tage en pause på turen rundt i nationalparken, så husk at pakke badetøjet, hvis vejret er til en dukkert i bølgen blå. Der er flere gode steder til både afslapning på stranden i solen og til svømmeture langs den 400 km lange kyst i Skåne, hvor der er mange blændende hvide sandstrande. Der er også plads til jer, som elsker at være aktive på vandet på f.eks. et surfbræt samt for jer som godt kan lide en stille stund med fiskestangen i havet. I Skåne finder I nogle af de bedste fiskesteder i Sverige. Så der er alle muligheder for at komme ud og få tanket op i den smukke natur og få god motion i skønne omgivelser, når i lejer en feriebolig i Sydsverige.

NOVASOL i hele Europa

NOVASOL Feriehusudlejning udlejer ikke kun feriehus og hytter i Sverige, men faktisk i hele Europa. NOVASOL har stået for udlejningen af alle slags ferieboliger i mange år og har derfor opbygget en stor porteføjle af både sommerhuse, villaer og ferielejligheder, som kan lejes til ferie året rundt. NOVASOL har udbygget den klassiske danske udlejningsmodel til resten af Europa og åbner derfor op for mange gode ferier både i Skandinavien, Mellemeurop og Sydeuropa.Tag et kig på det store udvalg af ferieboliger hos NOVASOL og glæd jer til en ferie i private rammer.