Feriehuse i Höör

Hele familien vil nyde pausen fra hverdagen i Höör i det sydlige Sverige. NOVASOL tilbyder billig sommerhusudlejning i dejlige Höör med den skønne natur. Sommerhusudlejning i Höör ved søen Ringsjön i Skåne foregår hele året rundt. Book online, og overrask familien med en ferie i en dejlig feriebolig i Sverige.

Sommerhuse i Høør

Populære feriehuse i Höör

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Höör

Loading...

Feriehuse med pejs i Höör

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Höör

Loading...

Sommerhusudlejning i Höör

'Skånes Hjerte' kaldes Höör, der ligger midt i den svenske landsdel. Her er scenen sat til en afslappende og hyggelig familieferie i fredelige, naturskønne omgivelser med masser af attraktioner og seværdigheder i nærheden.

Hos NOVASOL står vi for sommerhusudlejning i Skåne til priser, der ikke giver bankrådgiveren panderynker. Vi har sommerhuse i mange forskellige standarder og prisniveauer i Höör i Sverige at vælge imellem. Uanset om I foretrækker et veludstyret luksushus eller et mere enkelt indrettet hus, skal vi nok give jer passende tag over hovedet under jeres ferie i Sydsverige.

I Höör ved søen Ringsjön i Skåne er der masser af skovområder omkring byen. Her findes der kilometervis af fine vandrestier, hvor man kan være heldig at møde elge, vildsvin og storke undervejs. I kan også snuppe et svalende bad i en af de mange indsøer med glitrende klart vand. Her er der også masser af fisk at kaste snøren ud efter for de ivrige lystfiskere.

I finder masser af attraktioner i det frodige landbrugsområde, hvor det er let at få et godt måltid tilbredt med gode lokale råvarer. I områdets mange gårdbutikker kan I købe diverse gourmetprodukter. Besøg desuden seværdigheder som Skånes Dyrepark, områdets stenalderby og Bosjökloster Slot.

Ferie i Sverige