Feriehuse i Kristianstad

Drømmelignende landskaber, historiske slotte og paladser og et af de nordligste vindyrkningsområder – alt dette er Kristianstad. Et feriehus i Kristianstad fra NOVASOL er det ideelle udgangspunkt for at opdage Skåne og dens natur. Kristianstad ligger ved søen Hammarsjön i det østlige Skåne. Ikke langt fra byen finder man badebyerne Åhus og Simrishamn. Landskabet i området er præget af de unikke vådområder inde i landet og de fine sandstrande ved kysten. Her finder du de længste strande i Sverige, og også golfspillere har heldet med sig, når de lejer et sommerhus i Sverige, da de mange golfbaner inviterer til et spil på de velplejede baner.

Ferie i Sverige omgivet af natur

Populære feriehuse i Kristianstad

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kristianstad

Loading...

Feriehuse med pool i Kristianstad

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kristianstad

Loading...

Naturoplevelser i Kristianstad

Et feriehus i Skåne er en ideel base for at udforske de mange seværdigheder og aktiviteter i det sydlige Sverige. Der er udflugtsmål for hele familien, uanset om man vil opleve natur eller kultur. Blandt attraktionerne er Naturum Vattenriket, der kun ligger få minutter udenfor Kristianstad. I dette naturreservat kan man observere sjældne fugle, tage på vandre- eller cykelture eller sejle i kano gennem naturen. Vattenrikets informationscenter har en lille udstilling og masser af interessant information. Dette er en fantastisk destination, især for børn.

Aktiv ferie i Kristianstad

Seværdigheder nær dit feriehus i Kristianstad

Fra din feriebolig i Kristianstad kan du også komme til mange andre attraktioner i Skåne. Det omfatter blandt andet Skånes Djurpark i Höör, der er hjemsted for over 80 dyrearter, Lillø-slotsruiner og Artilleri museet. Der er ikke tid til kedsomhed her. Der er mange gode grunde til at leje et feriehus i Sverige. Den svenske natur inviterer til lange udflugter og opdagelsesrejser. Tag en cykeltur langs en af de skiltede ruter, gå langs den baltiske kyst og tag en dukkert på stranden eller sejl i kano på en af de mange søer og floder. Der er gode muligheder for at leje cykler og kanoer i området.

Oplevelser i Skåne

Fiskeri i Skåne

For dem, der ønsker at prøve lykken med fiskeri, er en feriebolig i Skåne et rigtig godt udgangspunkt. Her finder du de bedste betingelser for en række fiskerisjov. Du kan fiske efter aborre og gedde i de mange omkringliggende søer, i floderne kan du jage efter laks og havørreder eller du kan tage med en fiskekutter ud på Østersøen. Mere alsidige og ideelle fiskerimuligheder er svært at forestille sig. Nogle af NOVASOLs feriehuse i Sverige tilbyder også adgang til en privat båd. Oplev spændende fisketure for både unge og gamle på din ferie i Kristianstad.

Fiskeri i Skåne