Feriehuse i Hörby

Lej et feriehus i Hörby til din næste ferie i Skåne med sommerhusudlejning fra NOVASOL. Hörby ligger i det centrale Skåne og ligger tæt på både Lund, Höör og Kristianstad. Hvis du vælger at leje et sommerhus i Sverige her, er der mange nærliggende steder at besøge, men også meget at opleve i selve Hörby.

Vores udvalg af ferieboliger i Hörby kan du finde her på vores hjemmeside. Hvert sommerhus har sin egen personlighed og inviterer dig til unikke ferieoplevelser. Måske er I flere familier, der rejser sammen? Eller skal du have din hund med på ferie? Brug filtreringsmulighederne for at finde det sommerhus i Skåne, du ønsker.

Feriehuse i Skåne

Populære feriehuse i Hörby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hörby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hörby

Loading...

Oplev den smukke natur med et feriehus i Hörby

Der er hele ni naturreservater i Hörby kommune. Nogle, der er værd at nævne, er Hörby marker, der har græsgange med lave buske og enkelte træer. Det meste af dette naturreservat er fredet, da der er blevet fundet fossiler og jern fra jernalderen her. Askebacken er et andet naturreservat, der er kendt for sin meget varierede natur. Der findes blandt andet løvskove og græsgange, men også en dam og vådområder.

I Hörby kommune kan du også tage til Fulltofta, der både er et naturreservat, men samtidig også er Skånes største vandreområde. Når du lejer et feriehuse i Skåne i dette område, vil du have alverdens muligheder for at opleve den skønne natur, men også kulturelle oplevelser venter på dig.

Ferie i Sverige omgivet af natur

Sommerhusudlejning med erfaring

I 1968 startede NOVASOL med at tilbyde sommerhusudlejning i Danmark. I dag kan du vælge mellem en lang række feriehuse i hele Sverige – og i resten af Europa. En del af vores feriehuse i Skåne kan findes i den lille perle Hörby. Alle vores ferieboliger i byen er privatejet, hvilket giver dig mulighed for at vælge blandt et vidunderligt udvalg af ferieboliger. Dette øger også dine chancer for at finde netop det feriehus, du ønsker til din ferie. Samtidig besøger vores egne lokale medarbejdere hvert sommerhus, før de udlejes – det er hvad, vi kalder for kvalitetssikret sommerhusudlejning.

Feriehuse i Hörby

NOVASOLs feriehuse i Sverige

Hvis du vælger at bestille din feriebolig i Hörby direkte hos os, enten på hjemmesiden eller via telefonen, bliver vores sikkerhedspakke altid inkluderet i din reservation. Sikkerhedspakken indeholder en prisgaranti, samt afbestillingsforsikring, hvis nogen i rejsegruppen pludselig bliver syg, samt mange andre ydelser. Hvis du gerne vil vide mere om sikkerhedspakken, er du velkommen til at læse vores lejebetingelser igennem.

NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til din næste ferie i et af vores feriehuse eller hytter i Skåne!