Feriehuse i Malmø

Man går aldrig galt i byen, når man lejer en feriebolig i Skåne, og i Malmø kan man opleve den perfekte balance mellem storby og friluftsliv. Malmø er en grøn by med et livligt kulturelt miljø, hvilket garanteret vil blive et hit for besøgende i alle aldre. Hos NOVASOL har vi et stort udvalg af feriehuse i Sverige, så det bliver ikke svært at finde netop den feriebolig eller lejlighed, der passer til dig og dine ønsker og behov.

Ferie i Skåne

Populære feriehuse i Malmö

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Malmö

Loading...

Udendørs aktiviteter i Skåne

Gennem hele byen kan man nyde godt af grønne områder, så det er altså ikke uden grund, at Malmø bliver kaldt for parkernes by. Den største park er Pildammsparken, hvor man finder dronning Silvias rosenhave. Byens ældste offentlige park, Kungsparken er anlagt som en engelsk promenadepark. Derudover er der også Folkets park, der er en kombination af park, boder, minigolf og zoologiskhave – her kan både store og små få en fornøjelig dag. Dette er bare tre ud af de talrige spektakulære parker man finder i Malmø.

Malmø er også fyldt med udendørsaktiviteter for børnefamilier. Spredt ud over byen finder man legepladser, hvert med sit eget tema – der er for eksempel en cirkuslegeplads og en Afrikalegeplads med dyrefigurer. Langs kysten finder man også mange lavvandede strande, der er optimale, når man har børn med på ferie – især Ribersborg strand er populær, og om sommeren vil den være fyldt med mennesker, der daser i solen eller pjasker i vandet.

Det er en sand fornøjelse at sejle gennem Malmøs kanaler, hvilket kan gøres som kanalrundfart, men der er faktisk også mulighed for at man kan sejle gennem kanalerne på en af de eneste ægte gondoler i Nordeuropa!

Et stykke uden for Malmø finder man vandrestien Skåneleden. I Skåneleden kan man tage på vandreture og opleve alt fra tætte skove og dramatiske klippeformationer til sandstrande og blomstrende enge. Så holder man af at bruge en dag eller to i naturen, så er der selvfølgelig også mulighed for det, når man lejer et sommerhus i Skåne.

Ferie i Malmø

Seværdigheder og attraktioner i Malmø

Som storby har Malmø en helt masse at byde på – lige gyldig om man er kunstentusiast, arkitekturfan, historienørd eller bare holder af at slentre langs gaderne og opleve atmosfæren i byen. Det ældste bevarede renæssanceslot i Norgen, Malmøhus, huser to af Malmøs mest populære museer, nemlig Malmø museum og Malmø kunstmuseum. En af Malmøs ældste bygninger er St. Petri kirken, der samtidig også er den største kirke i byen – den blev opført i det 14. århundrede og er bygget i gotisk stil.

På Moderna museet kan man opleve moderne kunst i fantastiske omgivelser – museet ligger i, hvad der engang var Malmøs elektricitetsværk. Når det kommer til arkitektur er der især en bygning, der er et must see, når man holder en ferie i Malmø – det er selvfølgelig den snoende bygning Turning Torso, der ligger på Västra Hamnen, som er blevet til Malmøs nye vartegn.

I centrum af Malmø finder man det hyggelige torv, Lilla torg, der er omgivet af bindingsværkshuse fra 1600- og 1700-tallet. Den charmerende atmosfære kan nydes fra en af de mange cafeer eller restauranter, der ligger på torvet.

Hvert år bliver der afholdt en række filmfestivaler i Malmø. Blandt andet Europas største arabiske filmfestival, filmfestivalen Buff for børn og unge, dokumentarfestivalen nordisk panorama og  kvindernes filmfestival Ifema.

En ferie i Malmø vil være fyldt med oplevelser, og med et feriehuse i Sverige fra NOVASOL får man de ideelle rammer til at gå på opdagelse i denne skønne by.

Ferie i Sverige