Feriehuse i Simrishamn

Hos NOVASOL finder I et herligt udbud af feriehuse i Simrishamn, i Skåne. Feriehusene i Skåne er generelt meget populære, fordi der i hele området er masser af opleve og en meget smuk natur. 

Simrishamn ligger ved Østersøen og er en skøn by med folkeliv og fornøjelser. Her finder I et stort udbud af aktiviteter kombineret med en skøn natur. Simrishamn er det største by på Österlen, men har samtidigt en landsbystemning og om sommeren myldrer byen med folk på de små caféer og restauranter. Hvis I er på jagt efter feriehuse på Österlen så er Simrishamn et godt valg.

Feriehus Simrishamn

Populære feriehuse i Simrishamn

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Simrishamn

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Simrishamn

Loading...

Madoplevelser og aktiviteter

Her kan I nyde et rigtigt ålegilde, med alt hvad der dertil hører. Fra Simrishamn udgår der flere både for fisketure og laksefangst.

De kulturelle indslag er mange og i påsken valfarter tusindevis af mennesker til den berømte ”konstrundan” (kunstrunde) på Österlen. Her finder I kunstgallerier i alle byer omkring Simrishamn og hvis I lejer et feriehus i Österlen på netop denne tid af året kan I opleve denne kunstneriske stemning og se mange smukke værker.

At smage på det ægte skånske køkken er en oplevelse for sig, så hvorfor ikke besøge nogle af Österlens egne madproducenter. Når maven er fuld kan I tage en tur til nationalparken Stenshuvud. Parken består mest af løvskov, og i midten står det 97 m høje bjerg hvor I fra toppen, har en fantastisk udsigt.

Ferie i Skåne

Finurlige oplevelser ved Simrishamn

Hvis I lejer et feriehus i Simrishamn, kan I også tage til Tomelilla og besøge det der kaldes ”verdens mindste museum”, som kan tage 8 besøgende ad gangen og er skabt af et kendt svensk komikerpar. Det er også nemt at komme til megalit stencirklen Ale Stenar i Kåseberga, en skibsformet stenopsætning som leder tankerne hen på Stonehenge. Når I er i Kåseberga bør I prøve en af de gode restauranter som byder på alt godt fra havet, lige fra det klassiske skånske køkken til det mere internationale.

NOVASOL har mange skønne feriehuse i Sverige. Alle vores huse i Simrishamn og resten af Sverige ligger ideelt for udflugter, en skøn natur og gode oplevelser med familie og venner.