Feriehuse i Örkelljunga

Når jeres ferie i Sydsverige går til Örkelljunga, er der dømt afslapning og store naturoplevelser. NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning i dejlige Örkelljunga. Det behøver ikke at koste en formue at leje en skøn feriebolig - hos NOVASOL har vi sommerhusudlejning i Sverige hele året rundt til favorable priser.

Ferie i Sverige

Populære feriehuse i Örkelljunga

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Örkelljunga

Loading...

Feriehuse med pool i Örkelljunga

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Örkelljunga

Loading...

Sommerhusudlejning i Örkelljunga

I finder Örkelljunga lige dér, hvor det flade slettelandskab møder de store skovområder i det nordvestlige Skåne. Her bølger landskaberne harmonisk mellem smukke indsøer og urørt natur og byder sig til som det perfekte rejsemål for jer, der går efter afslappende familieferie i pagt med naturen.

Hos NOVASOL tilbyder vi sommerhusudlejning i Skåne til priser, der ikke får bankrådgiveren til at rynke brynene. Vi giver jer tag over hovedet på jeres ferie i dejlige Sverige - hos os kan I vælge mellem luksuriøst indrettede huse eller mere enkle træhuse. Vi tør godt at love, at vi også har et, der passer til jeres ønsker.

Omkring Örkelljunga findes en række småsøer omgivet af skove, der er ideelle til kortere dagsture. Her kan man gøre brug af den berømte svenske Allemandsret, der giver alle lige ret til campere i naturen uden at spørge om lov.

Naturen i området indbyder også til at snøre vandrestøvlerne og drage afsted ad afmærkede vandreruter. Den mest populære er 950 km lange Skåneleden, hvor I finder bålsteder, shelters og toiletter undervejs. Der findes desuden mange attraktioner i området - som byens gamle danske borgruin, Ingeborraps Frilandsmuseum og kunsthallen Drakabygget, som de danske kunstbrødre Asger Jorn og Jørgen Nash i sin tid startede.

Ferie i Sverige