Feriehuse i Ängelholm

Sommerhusudlejning fra NOVASOL giver dig mulighed for at leje en feriebolig i Skåne og opdage Ängelholm's fantastiske omgivelser og natur. På samme tid er der masser af oplevelser for de kultur- og historieinteresserede i den over 500 år gamle by.

Alle vores feriehuse i Sverige kan findes her på vores hjemmeside – forudsat, at der er ledige perioder tilbage at booke i. Du kan nemt finde et sommerhus i Ängelholm, der passer til dine personlige behov, ved at tilpasse søgekriterierne. Måske ønsker du at have din hund med på ferien? Eller drømmer om en feriebolig med pool? Ved hjælp af vores filtrering bliver det nemt og overskueligt at se de feriehuse, der dækker dine krav. Book direkte her via hjemmesiden eller ring til vores kundeservice og få hjælp til din reservation. Velkommen!

Feriehuse i Sverige

Populære feriehuse i Ängelholm

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ängelholm

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ängelholm

Loading...

Oplev Ängelholm

I Ängelholm kommune er Ängelholm hovedbyen, da der bor flest mennesker her. Samtidig er der mange andre mindre byer i kommunen. For eksempel finder du Munka-Ljunby, Strövelstorp og Hjärnarp. Sidstnævnte er smukt beliggende, og omgivelserne er et populært turistmål blandt naturentusiaster. Nærliggende Munka-Ljunby kan være interessant for jer, der ønsker at tage et slag golf under ferien, og i Strövelstorp kan du tage på vandreture i det fine naturområde Örjabäcksleden.

Ängelholm er en kystby og her har du mulighed for at tilbringe dagene med hav og strand lige rundt om hjørnet. Der er også mulighed for snorkelture i Björkhagen, hvor du kan følge en natursti under vandet, der viser alt fra muslinger til krabber og vandmænd.

Hvis du ønsker lidt afveksling, er der mange muligheder for at shoppe i byen, eller også kan du tage ud til det store forretningsområde lidt udenfor Ängelholm. Uden for byen er der masser af dejlige fabrikker og gårdbutikker. Ängelholm ligger også tæt på det store indkøbscenter Väla, hvor alle de store butikskæder ligger.

Oplevelser i Ängelholm

Hold en aktiv ferie i Sverige

Der er mange aktiviteter at give sig i kast med i Ängelholm, når man lejer et feriehus i Skåne fra NOVASOL. Der er blandt andet mulighed for at leje en kano eller en cykel og se byen fra et andet perspektiv. Der er også en bådtur på åen Rönne med turistbåden Laxen. Rönne å er også berømt for sit fiskeri, men du kan også fiske i Vege å og i søen Västersjön. Hvis du er interesseret i at fiske, skal du bare sørge for at lave et fiskekort og tjekke reglerne, hvor det er påkrævet.

Ängelholm ligger tæt på Helsingborg, Båstad, Höganäs, men også Halmstad. Hvis du vælger at leje et feriehus i Ängelholm, vil du kunne opdage mange af de smukke byer på vestkysten, både i Skåne og Halland. Inde i landet er der også nærliggende steder som Markaryd, Skånes fagerhult, Bjuv og Perstorp.

Aktiv ferie i Skåne

NOVASOLs sommerhuse i Skåne

At leje en feriebolig i Skåne nær havet er populært blandt mange besøgende. Langs kysten er der mange oplagte destinationer – også i Ängelholm kommune. Før vi sætter et sommerhus til leje her på hjemmesiden, bliver det første besøgt af en lokal medarbejder – dette er blandt andet for at sikre, at de oplysninger, du finder her på hjemmesiden, er overholdt i virkeligheden.

Hvis du vælger at leje et feriehus i Ängelholm direkte gennem NOVASOL, er vores sikkerhedspakke altid inkluderet i din reservation. Dette sker automatisk og er gratis. Alt dette er med til at sørge for at du får en problemfri ferie, når du lejer et af NOVASOLs feriehuse i Sverige. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit sommerhus i Ängelholm.

Feriehuse i Sverige