Feriehuse i Trelleborg

Hvis du drømmer om at holde en ferie i Sverige, er du mere end velkommen til at leje et af NOVASOLs feriehuse i Trelleborg. Her bor du i den sydlige del af Sverige i regionen Skåne. Du kan nyde nærheden til havet, samt have et stort udvalg af attraktioner og aktiviteter. Besøg museer, oplev vikingetiden, slå dig ned på en hyggelig café eller restaurant eller tag en kølig dukkert i havet. Ved at benytte feriehusudlejning i Skåne med NOVASOL får du alle muligheder for en spændende ferie i Trelleborg.

Feriehuse i Trelleborg

Populære feriehuse i Trelleborg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Trelleborg

Loading...

Feriehuse med pool i Trelleborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Trelleborg

Loading...

Oplevelser for enhver smag

Trelleborg er den største by i kommunen af samme navn, men der er findes også flere feriesteder her, hver med sin egen charme. Blandt andet Anderslöv, der er kendt for sin romanske kirke, og Beddingestrand, med sin strandpromenade, er et populært sted at leje et feriehus i Sverige. Nær Smygehamn ligger Sveriges sydligste punkt – Smygehuk – som er et populært turistmål. I kommunen er også Skegire, Kurland, Klagstorp, Alstad og Västra Tommarp et besøg værd.

Hovedbyen Trelleborg byder på naturområder, marina, strande, kulturelle oplevelser og meget mere. Hvis du er interesseret i at få motioneret i løbet af ferien, så er der også mange muligheder for det. Der er blandt andet sportsruten i Albäckskoven og i Östervångsparken. I Albäckskoven er der også en speciel sti, der er cirka 500 meter langt, særligt lavet så du og dine børn kan få en sjov dag i naturen.

Aktiv ferie i Sverige

Palmebyen Trelleborg

Trelleborg er Sveriges sydligste by og er kendt som ”palmebyen”, da Trelleborgs sydvestlige indgang er prydet med palmetræer. Byen er en af Skånes ældste byer og har en af Sveriges største gods- og køretøjshavne. Her transporteres 1,3 millioner mennesker årligt, og det er nemt at komme til andre dele af Europa fra Trelleborg. Færgen går til Rostock, Travemünde, Sassnitz og Swinoujscie.

Palmefestivalen i Trelleborg finder sted hvert år i august og har gjort det siden 1976 – her kommer der kunstnere fra hele verden, så det er helt klart et besøg værd, hvis lejer dit feriehus i Skåne i den periode. Andre attraktioner i området inkludere Beddingestrand, der er et smukt turistområde med restauranter og en vidunderlig hvid sandstrand. Også her tilbyder NOVASOL mange ferieboliger i Sverige til leje.

Badeferie i Skåne

NOVASOLs feriehuse i Sverige

Gennem vores sommerhusudlejning i Skåne kan du leje et sommerhus i Trelleborg til din næste ferie. Hvert feriehus har sin egen historie, charme og karakter, hvilket er grundlaget for unikke ferieoplevelser. Det betyder også, at der er noget for enhver smag. Måske ønsker du at have din hund med i sommerhus i Sverige? Ferieselskabet ønsker at bo tæt på havet? Eller vil du gerne nyde godt af egen sauna og/eller brændeovn? Du kan nemt finde dit drømmeferiehus ved at justere søgekriterierne her på hjemmesiden. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til dit private feriehus i Sverige og til den fantastiske by Trelleborg!