Feriehuse i Hässleholm

Få en vidunderlig sommerhusferie i Hässleholm med NOVASOL! Denne lille perle i Skåne tilbyder dig mange forskellige muligheder på din ferie. Oplev en spændende rejse under jorden i Tykarpsgrotten eller tag på en vandretur på en af de smukke stier i området. Her finder du dejlige åbne bøgeskove at udforske eller du kan med fordel leje en kano og sejle på det klare vand. Dyrelivet i det smukke landskab er spændende og altid et besøg værd. Der er gode muligheder for fiskeri og fuglekiggeri, og et feriehus i Sverige bringer dig tæt på alt hvad Hässleholm har at byde på.

Hässleholms smukke beliggenhed som jernbaneforbindelse førte til en fremgangsrig udvikling, og i dag er byen er oplagt feriemål for alle aldre. Dem der ønsker fred og ro på deres ferie, kan glæde sig over NOVASOLs udvalg af feriehuse i Skåne, der ligger omgivet af smukke vandreområder og skøn natur. Et feriehus i Hässleholm giver dig mulighed for at opleve naturen i dit eget tempo.

Ferie i Sverige

Populære feriehuse i Hässleholm

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hässleholm

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hässleholm

Loading...

Tæt på naturen og attraktionerne i Hässleholm

Den smukke natur indbyder til naturskønne udflugter og eventyr, mens den centrale beliggenhed gør det let at komme til Kristianstad og Helsingborg, og endda Malmø kan man problemfrit tage en dagstur til, når man lejer et sommerhus i Hässleholm. Selv de mange attraktioner i området er belejligt placeret nær vores feriehuse og hytter i Skåne. Der er gode restauranter, caféer og shoppemuligheder lige rundt om hjørnet, når du lejer et feriehus i Hässleholm.

Mange af vores ferieboliger i Hässleholm ligger i dejlige fiskeriområder og nogle har endda egen båd, så du kan tage ud på en af de større eller mindre søer. Her kan du støde på mange fiskestrømme.

Ferie i Hässleholm tæt på naturen

NOVASOLs feriehuse i Sverige

Du kan trygt stole på NOVASOL, når du lejer et sommerhus i Hässleholm. Vi har en lang erfaring med sommerhusudlejning i Sverige og vi forbedrer os hele tiden. Vi kan tilbyde en bred vifte af ferieboliger, ikke bare i Skandinavien, men i hele Europa og endda i Egypten. Vi tjekker alle feriehuse inden de bliver taget ind i vores sortiment, så du er garanteret kvalitet og sikkerhed. Du kan bestille din drømmeferiebolig direkte på vores hjemmeside, men du er også velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, hvis du ønsker hjælp til leje af dit næste feriehus i Sverige – eller et hvilket som helst andet sted i Europa, hvor NOVASOL udlejer ferieboliger.