Feriehuse i Båstad

Ferie i Skåne

Feriehuse i Båstad

Leder du efter et sted at leje en feriebolig i Sverige? Så kan vi varmt anbefale Båstad i Skåne, der er en sand feriedrøm – hele året! Hos NOVASOL har vi et stort udvalg af ferieboliger, så det bliver intet problem at finde et sommerhus i Skåne, der passer til netop dig og din familie.

Populære feriehuse i Båstad

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Båstad

Loading...

Feriehuse med pool i Båstad

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Båstad

Loading...

Aktiviteter i Båstad

Båstad byder på mange aktiviteter på både land og vand. Da Båstad ligger på Bjärehalvøen findes der mange dejlige strande, der er yderst børnevenlige og også havnen er et samlingspunkt for livet i byen. Det er oplagt at besøge Malenbadet sammen med sine små vandhunde. Malenbadet er et friluftsbad med saltvandspool med tempereret vand, samt en legeplads og vandrutsjebane, og var engang Nordens største friluftsbad af sin slags.

Man kommer til at få en fantastisk oplevelse, når man hopper i vandreskoene og tager på en tur rundt i Båstad og omegns natur. Bjärehalvøens landskab er bakket og veksler mellem marker og imponerende klipper.

Ferie i Båstad

Båstad – hele året rundt

Båstad er et alsidig feriemål, og har noget nyt at byde på hele året, hvilket gør det til en oplagt destination, når man lejer en feriebolig i Sverige. Om foråret strømmer turister til byen og nærområdet for at cykle langs landevejene og op og ned af bakkerne, og alle golfbanerne bliver fyldt op med golfspillere. Det er også i foråret at de mange, lækre frugter, grøntsager og bær bliver høstet og sat til salg i de hyggelige gårdbutikker. Sommeren byder på sejlads, ture på stranden, festivaler og sport – byen er især kendt for tennis, da byen hvert år er vært for tennisturneringen Swedish Open. I slutningen af sommeren samles folk til krebsegilder i havnen.

Efteråret dækker Båstad i smukke farver, og æbleplukning på plantagerne og svampeplukning i skovene er en yderst populær aktivitet for besøgende i alle aldre. I juletiden lyser byen op med julemarkeder, hvor man kan købe alt fra lokale lækkerier til smukke juledekorationer, og restauranterne har julemenuer, der får munden til at løbe i vand.

Som du kan se er Båstad altså altid et besøg værd – lige gyldig hvornår på året, man ønsker at leje en feriebolig i Skåne. Bliv inspireret af NOVASOLs udvalg af ferieboliger, og planlæg en ferie fyldt med oplevelser for hele familien.