Feriehuse med hund tilladt

Hos NOVASOL er det tilladt at tage hund med i mere end halvdelen af vores mange feriehuse. Hunden fortjener også at komme med sin familien på ferie, og få en masse nye oplevelser. 

Ferietid er familietid, og jeres elskede kæledyr er også et vigtigt medlem af familien! Derfor tilbyder NOVASOL sommerhusudlejning jer muligheden for at få jeres hund, kat eller et andet kæledyr med på ferie. Særligt hunde vil mange gerne have med på ferie, for det kan til tider være svært at finde et sted hvor hunden kan være, mens der holdes ferie. Desuden så vil jeres hund nyde de lange spadsereture, hyggelige stunder med leg, afslappende timer i skyggen eller vandsport på stranden, lige som I vil. I får som familie også glæden ved at give jeres hund trygge og kendte rammer. Det vil i hundens tilfælde nemlig være lige der hvor I er.

Sommerhus til hund

Feriehuse i Danmark med hund tilladt

Loading...

Sommerhusudlejning med hund

NOVASOL ved at hunden er vigtig og derfor tilbyder vi sommerhusudlejning, hvor I gerne må tage kæledyret med i sommerhus. Vi har 2 kategorier af sommerhuse: husdyr tilladt og særligt husdyregnet,. Begge har hver deres kendetegnende symbol, som kan findes i vores sommerhus søgning.

Begge kategorier tillader max. 2 husdyr, med mindre andet er anført, af arterne: Hund, kat, kanin, marsvin, hamster og skildpadde. Det er dog altid max. 1 husdyr hvis I lejer sommerhus i Sydeuropa, med mindre andet er anført.

Når I bestiller et sommerhus, er det en god idé altid at oplyse, om I medbringer husdyr.

Sommerhusudlejning med hustyr tilladt

Husdyr tilladt

Særligt husdyregnede sommerhuse

Vi har nemlig udvalgt en række særligt husdyrvenlige sommerhuse ud fra følgende kriterier:

  • Grundens areal er på minimum 1.000 m2.

  • Sommerhus uden anlagt have, der skal tages hensyn til.

  • I hvert sommerhus finder I lokale informationer om regler for medbringning af husdyr.

  • I hvert sommerhus finder I også vigtige informationer, som f.eks. telefonnummer og adresse på nærmeste dyrlæge.

Ferie med hund

Bemærk venligst!

Hvis I vil informere jer om indrejsebestemmelser for kæledyr til lande, hvor NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning, anbefaler vi jer at læse mere på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Derfor vil din hund med på ferie

Der er mange grunde til, at tage hunden med på ferie. Vi tilbyder sommerhuse hvor du kan medbringe din hund på ferien i alle de største sommerhusområder. Du kan leje et sommerhus fra Hvide Sande til Nordsjælland, hvor den firbene ven kan medbringes!