Feriebolig på Korsika

Hvis I er på udkig efter ferieboliger i Frankrig, så kunne det være at en feriebolig på Korsika skulle være næste mål for jeres ferie. Korsika er nemlig en fascinerende ferieø i det sydøstlige Frankrig. Her vil I opleve bugter med turkisblåt hav, strålende hvide sandstrande og maleriske veje omgivet af oliven- og appelsintræer.

Lej villa på Korsika

Populære feriehuse i Korsika

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Korsika

Loading...

Feriehuse med pool i Korsika

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Korsika

Loading...

Den smukke natur på Korsika

Hvis I nyder at tilbringe tid i naturen med utrolige landskaber, flora og fauna, så kan I med fordel kigge nærmere på en feriebolig på Korsika med NOVASOL sommerhusudlejning. Tag f.eks. til Alta Rocca region, som er populær blandt naturelskere. Den østlige del af Korsika er meget vild og utæmmet og I vil uden tvivl blive begejstrede for de mange smukke scenarier, som I kan opleve her. Denne region er kendetegnet af de syv skarpe bjergtoppe, der udgør Asinau Bavella bjergkæde kaldet Bavedda. Smukke klippesider strækker sig opad, mens træerne vokser vildt. Ikke langt derfra, i byen Quenza, kan I se de smukke vandfald i Purcaraccia.

Aktiv ferie på Korsika

Aktiviteter nær jeres feriebolig på Korsika

Omkring Linguizzetta, Korsika, kan I klatre i det berømte Col de Bavella. Når I toppen mødes I af statuen "Notre Dame des Neiges" - en symbolsk statue placeret på bjerget. I området er der flere gode stier, så er I ikke til klatring kan I nøjes men en gåtur rundt i det smukke område. Kano - og kajaksejlads er også meget populær på øen, hvor der er de helt rette betingelser for denne spændende aktivitet. De smukke strande på Korsika giver også vidunderlige muligheder for svømning, snorkling og dykning. I vil bestemt ikke komme til at mangle spændende aktivitetsmuligheder, når ferien holdes i en feriebolig på Korsika.

Oplev fransk mad og vin

Utrolige strande på Korsika

Ud over de mange, mindre kendte idylliske strande, som er på øen, så skal I huske at tage forbi Palombaggia strand, når I har lejet en feriebolig på Korsika. Her kan I nyde det ekstra fine sand og det krystalklare vand. Det er lige sådan en strand mange drømmer om, når de skal på badeferie i Frankrig. Stranden er også underlagt en særlig kystbevaring, netop for at kunne bibeholde den naturlige skønhed og fyrretræerne, der omgiver denne Middelhavs strand. Stranden er let tilgængeligt med bil og vi anbefaler at I stopper ved Tamaricciu, hvor der er en fantastisk udsigt.

Det lokale køkken på Korsika

Maden på Korsika er påvirket af øens placering, og er derfor en berusende blanding af stærke franske og italienske smagsoplevelser. Får - og gedemælk omdannes til de lækreste ost og lam samt vildsvin bruges i gryderetter. Fiskesuppe, fyldte artiskokker og courgetter er alle populære og traditionelle retter på øen. Kastanjer vokser på hele Korsika, og mange retter er krydret med denne ingrediens - fra skaldyr til kager. Dyrene på øen spiser de vilde urter og dette giver kødet en helt særlig smag. Uanset hvor I vælger at leje feriehus i Frankrig kan I glæde jer til gastronomiske oplevelser i verdensklasse.