Feriehuse i Bretagne

Bretagne er et område fuld af legender og myter. Kysten er lang og smuk og veksler mellem sandstrande og stejle klipper. Lidt inde i landet finder man et frodigt landskab. I den nordlige del af området er der flade, børnevenlige sandstrande som ligger mellem sletter og hyggelige havne. Området i syd er meget populært på grund af sine mange badesteder, de små attraktive bugter og øerne. Takket være den milde golfstrøm nyder franskmændene godt af et tempereret kystklima. Her har familien masser af aktiviteter at fylde feriedagene med: Ridning, tennis, bådture, vandreture og utallige aktiviteter til vands. NOVASOL kan i dette område tilbyde feriehuse som ligger direkte ved stranden eller kun nogle få kilometer derfra. Vi anbefaler et feriehus i Frankrig med havudsigt!

Lej feriebolig i Bretagne

Populære feriehuse i Bretagne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bretagne

Loading...

Feriehuse med pool i Bretagne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bretagne

Loading...

Byer og seværdigheder i Bretagne

Med et feriehus i Bretagne vil I næppe løbe tør for ting at lave i ferien, da her er mange spændende seværdigheder og en rig historie. Mange af byerne i Bretagne daterer tilbage til middelalderen, hvilket kan ses på deres mange slotte, kirker og pladser, hvor der endnu jævnligt er markeder. Delstatens hovedstad hedder Rennes, der byder på mange historiske bygninger og en katedral, samt fantastiske shoppe- og spisemuligheder. I denne region er indbyggerne især glade for øl og cider, hvor resten af landet hælder mere til vin. Dette kan også ses i byerne, hvor mange lokale mødes til en kold øl sent på dagen, ligesom man mere typisk ville se i f.eks. England eller Danmark. Nantes er endnu en stor og livlig by, som bestemt er et besøg værd på ferie i sommerhus i Bretagne, hvis I ønsker en smag på den lokale livsglæde.

Når I lejer feriehus i det nordlige Frankrig, bør I ikke misse chancen for at besøge Mont Saint Michel, som er en unik lille by på en ø ude for kysten i Bretagne. Ved højvande bliver bankerne omkring byen oversvømmet og byen fremstår derefter som et slot, der vokser op ad havet. Kirken på toppen af øen blev bygget helt tilbage før år 1000 og Mont Saint Michel er idag optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Hvis I vælger at leje et sommerhus nær Carnac, kan I også tage en tur forbi Bretagnes største samling af 'Menhirs', som er gamle stenskulpturer - nogle af disse daterer helt tilbage til år 4500 f.kr.

Besøg Mont Saint Michel på ferie i Frankrig

Natur og aktiv ferie i Bretagne

Naturen i Bretagne er noget for sig selv. I kan følge mange historiske vandrestier, som vil føre jer gennem den skønne natur og historie som regionen behersker. I midten af halvøen ligger skovområdet 'Paimpont', hvor I vil komme forbi legendariske steder, såsom Fontaine de Barenton, Merlins grav og slottet Château de Comper, der idag er et museum. I kan også tage en tur til den naturskønne mose 'Yeun Elez' med sit rige dyreliv, hvor det siges at der er udført mange hemmelige ritualer, for at fange onde ånder og dæmoner.

Når I lejer en feriebolig i Bretagne er der rig mulighed for at bade langs den enorme kyststrækning ud mod både den engelske kanal på nordsiden eller Atlanterhavet på sydsiden, hvor der også er gode forudsætninger for surfere. På land er der mulighed for at flyve med drager, spille golf eller tage cyklen med på udflugt gennem naturen. Lejer I et sommerhus gennem NOVASOL, får I et rigtig godt udgangspunkt for at opleve alle glæderne på sommerhusferie i Bretagne.

Mad og cider i Bretagne

Smagen af Bretagne

I Bretagne ser den kulinariske scene lidt anderledes ud end resten af Frankrig. Den største forskel er at lokalbefolkningen her ikke er så glade for vin, men istedet foretrækker cider og øl. I kan derfor også finde lokale bryggerier i mange af byerne i Bretagne, som måske endda inviterer jer ind til en smagsprøve. Udover bryggerier har størstedelen af byerne også ihvertfald ét crêperie, hvor de laver nogle af Frankrigs bedste Crêpes. På restauranterne er især friskfanget fisk populært, men udover dette spiller Frankrigs velkendte kulinariske specialiteter og høje standard stadig en stor rolle. I vil næppe blive skuffet over smagen af Bretagne!