Feriehuse i Côtes-d'Armor

Det foretrukne rejsemål på Bretagne-kysten er regionen Côte d’Armor. Lange, finkornede sandstrande danner rammerne for en perfekt, børnevenlig badeoplevelse.  Her kan man  finde muslinger, når lavvande lader klipperne dukke frem.

NOVASOL tilbyder jer mange skønne feriehuse i Bretagne hvor der  ikke er langt til strand og smuk natur. De mest berømte steder er Lannion, Trégastel og Perros-Guirec.

Feriehus Côtes d’Armor

Populære feriehuse i Côtes-d'Armor

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Côtes-d'Armor

Loading...

Feriehuse med pool i Côtes-d'Armor

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Côtes-d'Armor

Loading...

Aktiviteter i regionen til jeres ferie

Besøg det gamle kloster Abbaye de Beauport (Paimpol), skibsfartmuseet  Musee de la Mer (Paimpol) eller tag børnene med i legelandet Royal Kids (Lannion) Find vandrestøvlerne frem og tag en frisk gåtur langs den klippefyldte kyst på de lange sandstrande. Bemærk afmærkninger for flod og ebbe, i Bretagne har man nogle af de største forskelle i vandstand ved høj- og lavvande. Slut gåturen af med en forfriskning i et af de små fiskelejer.

Mad i Frankrig

Natur og gastronomi i Côtes-d'Armor

Naturen i Bretagne er meget smuk og da det ligger på en halvø ud mod den Engelske Kanal og Atlanterhavet, kan den også være vild og barsk, med sine klipper og klinter og brusende bølger, men også med lange sandstrande, pinje-skove og små hyggelige fiskerbyer hvor de små både ligger i marinaen. I Bretagne spiser alt godt fra havet og hvad dertil hører og skønne Crêpes kan købes overalt, prøv især den berømte Crêpes Suzette. I Bretagne og drikkes der gerne en kraftig cider.

Feriehusudlejning i Frankrig

NOVASOL har feriehuse i Frankrig for enhver smag: om I ønsker en hygge ferie med familien i et dejligt pool-hus, en romantisk ferie for 2 i ferielejlighed, herskabsferie med vennerne på jeres eget lille landsted, eller natur-ferie i et autentisk hus, i landlige omgivelser; mulighederne kender ingen grænser, når I vælger feriehusudlejning hos NOVASOL.