Ferieboliger i Paimpol

Ferieboliger i Paimpol

Ferieboliger i Paimpol

I denne charmerende by hvor monumenter og brostensgader står i kontrast med de farverige både på marinaen, kan I nyde det franske ferieliv i bedste forstand. Lej et af NOVASOLs ferieboliger i Paimpol og nyd en dejlig ferie i feriehus på Côtes-d’Armor i Bretagne.

Populære feriehuse i Paimpol

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Paimpol

Loading...

Feriehuse med pool i Paimpol

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Paimpol

Loading...

Seværdigheder nær jeres feriehus i Paimpol

Når I lejer en feriebolig i Paimpol kan I besøge nogle af de flotteste og uundgåelige steder og attraktioner i Bretagne. Start turen med at hoppe på det lille damptog ’Vapeur du Trieux’ og udforsk dalen der splitter Paimpol fra Pontriux. Fra dette originale lokomotiv får I mulighed for bl.a. at se Manoir de Traou Nez og Frynadour-broen. Efter denne forsmag på det bretognske landskab, bør I besøge det tidsløde og sublime kloster i Beauport. Klassificeret som et historisk monument i 1862, fortæller bygningens vægge en lang og spændende historie. I kan også opdage klosteret fra det 13. århundrede, hvor der afholdes mange arrangementer såsom koncerter og udstillinger. Derudover strækker området omking Beauport sig med tre haver og frugthaver, der alle består af frodig vegetation, perfekt til en vandretur med familie eller venner. En tur gennem dette idylliske landskab gør jeres ferie i feriehus i Bretagne det hele værd. Sidst men ikke mindst må I ikke gå glip af Pointe de Guilben. Dette naturskønne område er en rigtig . Tag vandreskoene på og udforsk de maleriske strækninger af skov og strand, samt den fantastiske udsigt mod horisonten. Dette er et must-see når I lejer en af vores ferieboliger i Paimpol.

Feriehuse i Bretagne

Feriboliger i Paimpol blandt kultur og historie

Byen Paimpol er en skat i sig selv og området omkring skuffer bestemt ikke! Fra jeres feriebolig i Paimpol skal I heller ikke tøve med at besøge Château de la Roche-Jagu i Ploëzal. Denne borg befinder sig i naturskønne omgivelser til jeres nydelse. Historien og naturen forenes til en uforglemmelig oplevelse for hele familien. I nærheden kan I også beundre hængebroen i Lezadrieux og planlægge en rolig eftermiddag i skoven i Penhoat. Det nordlige Frankrig vidner yderligere om nogle af de største slag under Anden Verdenskrig og Hundredårskrigen mellem Frankrig og England i 1300-1400-tallet. Ikke langt fra jeres feriehus i Paimpol kan I besøge museer der fortæller om regionens spændende fortid.

Ferieboliger i Paimpol og resten af Frankrig

At leje et feriehus i Nordfrankrig, giver skønne forudsætninger for en fantastisk ferie i Frankrig. Vores ferieboliger i Paimpol og omegn kan danne den idelle base for jeres ferie, uanset om I er til ren afslapning eller aktive feriedage blandt natur og kultur. En feriebolig eller ferielejlighed giver jer friheden til helt selv at bestemme hvordan jeres feriedage skal bruges. I kan leje enkle feriehuse nær kysten og i baglandet eller luksuriøse ferieboliger med f.eks. egen pool, sauna og spa. Uanset hvilken type feriehus I er ude efter, så er vi sikre på at I kan finde noget hos NOVASOL som frister. Øverst på siden kan I benytte søgekriterierne til at finde jeres drømmehus her på siden!