Feriehuse i Ille-et-Vilaine

Ille-et-Vilaine er et attraktivt område når det gælder leje af feriehuse i Bretagne. Her tilbydes alt hvad man kan ønske; lange sandstrande, et naturskønt landskab, traditionel fransk gastronomi, indbydende landsbyer, fortryllende slotte og andre interessante fortidsminder fra middelalderen. NOVASOL tilbyder en lang række feriehuse i Ille-et-Vilaine uanset om I rejser som et par, med hele familien eller vennerne!

Feriehuse i Ille-et-Villaine - St Malo

Populære feriehuse i Ille-et-Vilaine

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ille-et-Vilaine

Loading...

Feriehuse med pool i Ille-et-Vilaine

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ille-et-Vilaine

Loading...

Feriehuse omgivet af byliv og skønne seværdigheder

Ille-et-Vilaine strækker sig fra Mont St. Michel bugten til St Briac mod vest. Med et feriehus i Ille-et-Vilaine har I mulighed for at besøge flere byer og historiske distrikter. Besøg f.eks. Essé hvor I kan se imponerende megalitter. Legenden siger at feer bragte disse stenformationer til regionen i forhistorisk tid. Hvis én i familien eller vennegruppen har en fascination af biler, bør I bestemt også drage forbi Lohéac, hvor I finder et museum med en samling på over 400 biler. Rennes er den største by i området og regionshovedstaden i Bretagne. Her venter storslåede kulturelle attraktioner og et livligt bymiljø med interessante shoppegader og spisemuligheder. Byen kan endvidere prale med det bedste natteliv i Bretagne. Gaden Rue Saint Michel er dækket på begge sider kun med barer! 

Mont Saint Michel skal bestemt også udforskes når I lejer et feriehus i Ille-et-Vilaine! Ved højvande fremstår byen som et slot, der rejser sig op ad havet, hvor kirken på toppen fra før år 1000 står i spidsen. Mont Saint Michel er idag optaget på UNESCOs verdensarvsliste grundet byens unikke og fantastiske beliggenhed og kulturelle tilbud. I bør også tage en tur forbi St. Malo, hvor den gamle by byder på nærmest eventyrlige oplevelser. Byen er omgivet af imponerende tykke mure - også beliggende på en lille ø i havet. De snoende gader er fyldt med charmerende caféer, ismagerier og hyggelige små butikker. Fra et af vores feriehuse i Ille-et-Vilaine kan I altså nyde Nordfrankrigs historie og kultur i bedste forstand, da I helt selv bestemmer tempoet på jeres ferie. Feriehusudlejning som ferieform giver jer friheden til helt selv at bestemme hvordan jeres feriedage skal forløbe - perfekt til en ferie i Frankrig og resten af Europa!

Kulturelle attraktioner i Ille-et-Vilaine

Aktivitetsmuligheder nær jeres feriebolig i Ille-et-Vilaine

Når I lejer et feriehus i Ille-et-Vilaine i de varmere sommermåneder er aktivitetsmulighederne ubegrænsede. Strandene i Bretagne er perfekte til solbadning, svømning, bodyboarding og surfing. Kyststrækningen ved Ille-et-Vilaine er kendt for sine mange havnebyer og marinaer, og sejlads har derfor altid spillet en stor rolle i området. Der findes flere sejlskoler langs kysten og det er muligt at leje sejlbåde og udforske havet fra næsten alle strandene. Baglandet i Ille-et-Vilaine er dækket med dybe skove, der er oplagte at udforske med vandreskoene på eller på cykel. På turen kan I udforske områdets mange storslåede slotte, der hver har en historie at fortælle.  Golf er også en meget populær sport i Ille-et-Vilaine området, specielt omkring Dinard. Uanset hvad I er ude efter på jeres ferie i Ille-et-Villaine, bliver det næppe en kedelig ferie.

Aktiv ferie i Ile-et-Vilaine

NOVASOLs feriehuse i Ille-et-Vilaine

Hos NOVASOL er det nemt at finde et feriehus i Frankrig til dig og din familie.  Vores udvalg af feriehuse og ferielejligheder er stort, så det er ligemeget om I er to eller ti – vi har den perfekte base til jeres ferie i Ille-et-Vilaine. I kan leje enkle ferieboliger og luksuriøse villaer og feriehuse med f.eks. egen pool, havudsigt og spa. Vores husdyrvenlige feriehuse gør det enkelt at rejse med hund, da jeres husdyr er velkomne helt uden ekstra omkostninger. Benyt søgekriterierne øverst op siden til at finde det perfekte feriehus til jeres ferie i Ille-et-Vilaine.