Feriehuse i Poitou-Charentes

Hvis I ønsker en fantastisk ferie i Frankrig fyldt med dage på stranden og i charmerende og kulturelle byer kan det bestemt anbefales at leje et feriehus i Poitou-Charentes. Regionen ligger midt på Frankrigs atlanterhavskyst og er den mest solrige region langs kyststrækningen. Poitou-Charentes er delt i fire områder; Charente, Charente-Maritime, Deux-Sevres og Vienne, som alle er fyldt med skøn natur og hyggelige franske byer. Lej jeres feriehus i Poitou-Charentes og glæd jer til en skøn ferie med hele familien!

Lej feriehus i Poitou-Charentes

Populære feriehuse i Poitou-Charentes

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Poitou-Charentes

Loading...

Feriehuse med pool i Poitou-Charentes

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Poitou-Charentes

Loading...

Lej et feriehus midt i naturen i Poitou-Charentes

Landskabet i Poitou-Charentes er let kuperet med den lange atlanterhavs kystslette modt vest. I regionen finder I over 350 kilometer sandstrand, hvilket gør regionen perfekt til en ferie fyldt med badeglade feriedage uden de mange turister, som man finder langs middelhavskysten. I den sydlige del af regionen i områderne Charentes og Charentes-Maritime ligger omfattende vinmarker, der bliver brugt til at producere cognac og aperitifen Pineau des Charentes. I Poitous-Charentes finder I det smukke naturreservat Marais-Poitevin, øerne Ile d’Oléron og Ile de Ré, der begge er kendt for sine maleriske landsbyer med forglassede huse. Et idyllisk landskab vil I finde, uanset hvor I bevæger jer hen i regionen.

Kulturel ferie i Poitou-Charentes

Byer og kultur i Poitou-Charentes

En ferie i Frankrig er kendt for sine kulturelle perler – Poitou-Charentes er ingen undtagelse! Selvom havet og den lange kystlinje dominerer meget af regionen, står regionens kulturarv og tradtition højt på listen over aktivitetsmuligheder. Regionshovedstaden i Poitou-Charentes er Poitiers, som er en gammel middelalderby med et livligt og indbydende centrum. Her kan I bl.a. besøge romanske kirker eller tage en kort tur til den skønne kyststrækning. I det solrige kystområde ligger der mange charmende havnebyer, som indbyder til afslappende eftermiddage. I Rochefort kan I beundre militær arkitektur fra det 17. århundrede. La Rochelle byder på en fantastisk havnefront, hvorfra I kan sejle ud til øerne Ile d’Oléron og Ile de Ré eller besøge ’Fort Boyard’ på havet. Lidt syd for La Rochelle ligger Saintes, hvor I kan besøge kryptet ved kirken ’Saint Eutrope’, der idag er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. I Cognac kan I hoppe fra galleri til galleri og nyde et fransk måltid indimellem nær det skønne franske landskab. På ferie i Poitou-Charentes har I aldrig langt til en vidunderlig by, hvor I roligt kan nyde feriedagene med alt, hvad der gør en ferie i Frankrig så fantastisk.

Aktiv ferie i Poitou-Charentes

Attraktioner for hele familien

På ferie i Poitous-Charentes har I chancen for at tage ud og besøge en lang række attraktioner ligemeget om I er ude efter kulturelle fornøjelser eller underholdning for selv de mindste i familien.  Regionen omfatter sammensætningen af velkendte byer og er en rolig og fredelig region, men historiens spor fortæller en anderledes historie. I byerne er der meget at tage sig til, især hvis man interesserer sig for historien og den kultur der medfølger. Børn vil elske en dagstur til Futuroscope i udkanten af Poitiers, som er en af Frankrigs største forlystelsesparker. I kan også tage en tur forbi La Palmyre zoo i Saintes, som er en af de bedste zoologiske haver i hele landet. Her bor over 1600 dyr fra 133 arter blandt 14 vidunderlige haver. I vil næppe løbe tør for aktiviteter i Poitous-Charentes, uanset om I rejser som et par eller med hele familien.

Aktiv ferie i Poitou-Charentes

Hvis I lejer et feriehus i Poitou-Charentes, kan I besøge en masse kulturelle seværdigheder eller udforske de mange attraktioner i området, men her er også et skønt udgangspunkt for en aktiv ferie. De rene sandstrande der dominerer kysten giver mulighed for at kombinere kulturrejsen med en masse vandsportsaktiviteter. Prøv f.eks. jeres evner på vandski, kite-surfing eller dykning, evt. sammen med en instruktør, der kan vise et trick eller to. Sejlsport er også meget berømt i denne del af Frankrig og I vil med garanti kunne se en masse sejlbåde i havet på ferie i Poitou-Charentes. Oppe på land giver det let kuperede landskab også mulighed for en masse aktiviteter. Slå jer løs og nyd landskabet på f.eks. en cykel- eller vandretur eller på hesteryg. Regionens mange floder gør også at man nemt kan nyde sceneriet på en rolig dag i kajak eller kano, måske endda med en fiskestang i hånden. En aktiv ferie i Poitous-Charentes vil ikke skuffe.

Lokale specialiteter

Regionen kan prale med skønne regionale specialiteter, som I kan nyde, når I lejer feriehus i Poitou-Charentes. Her er østers fra Oléron og ’mouclades éclades’, som er specielt præparerede muslinger, bestemt udsøgte. Osten ’chabichou’ bliver brugt til en sortiment af kager, såsom knust poitou, tøffel kage, ostekage og mandelkage. Det hele kan skyldes ned med Pineau til at starte, vine fra Haut-Poitou og Cognac til at fuldende måltidet. Sidst må man ikke glemme regionens velkendte karamel lavet med havsalt, endnu én af de mange gastronomiske specialiteter fra Poitou-Charentes.

Feriehuse og lejligheder i Frankrig

Med et feriehus kan I helt selv bestemme hvordan jeres feriedage skal forløbe – om I skal slentre rundt på det lokale markede, nyde en tur på stranden eller tage børnene på tur til forlystelser og underholdning. NOVASOL sommerhusudlejning udlejer feriehuse og ferielejligheder i alle prisklasser. I kan vælge lige de faciliteter I ønsker på ferien, såsom egen udendørs pool, havudsigt eller plads til jeres firbende familiemedlem. Hvis I ønsker at medbringe jeres hund på ferien, skal I blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger. Mulighederne er endeløse på ferie i Poitou-Charentes!