Feriehuse i Picardie

Lej feriehus i Picardie

Feriehuse i Picardie

Når I vælger at leje en feriebolig i Picardie , vil I få mulighed for at holde en ferie med alt det bedste som Frankrig har at tilbyde - og det er ikke så lidt. Det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange vælger at leje et feriehus i Frankrig, når først I selv har sat kursen mod dette land og selv mærker og ser landets mange fortræffeligheder.

Populære feriehuse i Picardie

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Picardie

Loading...

Feriehuse med pool i Picardie

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Picardie

Loading...

Natur perler og spændende historie

Et landdistrikt med god plads og få større byer. Picardie åbner op for et dejligt ophold lige midt i det betagende landskab fuld af naturens skatte. Blandt de mest fremtrædende er Compiegne-skoven, der er en af Frankrigs største, fugleparken Marquenterre og den utrolige kyststrækning ved Somme, der betragtes som en af de smukkeste i verden, også kaldet ”Nordens Camargue”. Frankrigs største bugt er også hjemsted for et bredt udvalg af dyr, der gør hele området til en lille funklende juvel. Picardie bærer ligeledes på en tung historisk arv med bl.a. skyttegravene fra 1. verdenskrig og Madeleines kirkegård. Regionen er kendetegnet ved det landlige præg og den provinsielle atmosfære kombineret med religiøse vartegn som katedraler og klostre. Nyd også miljøet i de middelalderlige byer som Senlis, Ermenonville eller Chantilly og tag på ture ud i landskabet fyldt med damme, marker og sumpområder. En særlig oplevelse er turen til Amiens, også kaldet ”Nordens Venedig”

Lej ferielejlighed i Amiens

En feriebolig i Picardiet - på landet og tæt ved havet

Få adgang til det bedste af to ferieverdener. Kyststrækningen ved den engelske kanal og destinationer som Belle Dune og Mahon Plage der åbner porten til det festlige strandliv med f.eks. sejlsport og surfing. Kast jer bare ud i nye udfordringer, der gør livet og ferielivet så meget sjovere. På vejen derud eller hjemad efter de fysiske udfoldelser, bør I gøre holdt ved en af egnens gode restauranter som f.eks. La Grange eller Chez Mado i Le Crotoy. Smagsløgene vil blive forkælet med gastronomiske specialiteter i Picardie, som lammekød fra dyrene på strandengene, Soisson-bønner og det særlige Picardie smør. I kan ligeledes benytte de gode lokale råvarer til spændende madpakker undervejs, når I udforsker regionen i bilen. Når I føler trang til at holde en spisepause, så stop ved de grønne enge og åbne marker, som udgør det smukke territorium for de utallige fuglearter, som flugter gennem den friske rene luft. Picardie er et rent eldorado for alle fuglekiggere, som måske for allerførste gang ser en sorthalset svane. Naturoplevelserne bliver fælles gods for familiens ferieminder og de mange ”kan du huske, da” uanset om I foretrækker at have fast jord under fødderne eller bedst trives i vandet. En feriebolig i Picardie gennem NOVASOL giver hurtigt adgang til begge muligheder!

Slotte og eventyr midt i historien

Ved leje af f.eks. en ferielejlighed i Picardie skaber I også mulighed for at gå på opdagelse i regionens bevægede historie, som ikke mindst de mange katedraler og slotte er smukke vidnesbyrder på. Fra Beauvais til Amiens. Smut også en tur til katedralen i Beauvais og nyd de gotiske udsmykninger, se Thiérache´kirker og ”Château de Pierrefonds” eller Torneroses slot, der giver mulighed for at opleve århundreders historie.

Ferie i Picardie

En feriebolig i Picardie er en oplagt mulighed for at opleve et attraktivt område i et roligt og afslappende miljø. Der er plads til at bestemme selv med privatlivets fortræffeligheder i højsædet. Lokalområdet vil byde på udfordringer og oplevelser for alle typer og aldre. Et feriehus i Frankrig og her i Picardie er det helt ideelle udgangspunkt for et ophold med fokus på naturen og ønsket om at gå på opdagelse i fortiden.