Feriehuse i Limousin

Aktiv ferie i Limousin

Feriehuse i Limousin

Limousin regionen befinder sig i det sydvestlige Frankrig og er et perfekt sted at leje feriehus for naturelskere. Regionen er kendt for det blomstrende landskab, landbruget, græsgangene og de berømte Limousin kvæg og får. Køb jeres friske ingredienser på de mange frugt- og grøntsagsmarkeder og få et velsmagende måltid med hjem til jeres feriehus. Lej jeres feriebolig i Limousin for en afslappet ferie i Frankrig, hvor I helt selv styrer tempoet!

Populære feriehuse i Limousin

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Limousin

Loading...

Feriehuse med pool i Limousin

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Limousin

Loading...

Natur og landskab i Limousin

Regionen er opdelt i tre områder, der er opkaldt efter tre floder; Creuse, Corréze og Haute-Vienne. Der stor naturlig kontrast mellem disse tre områder, der kan fortrylle med floder, dale, søer og store hedelandskaber. Hedelandskaberne har været inspiration til mange af Monet’s velkendte malerier. Udnyt ferien i det ’grønne hjerte’ af Frankrig i et feriehus for en aktiv ferie i landskabet, eller afslappende dage i naturparker og ved poolen. Tag en tur forbi ’Les Loups de Chabriéres’, hvor I kan se store stenformationer og skue over det fantastiske landskab, hvor ulve har fundet hjemsted. Her er der i særdeleshed mulighed for en aktiv ferie med vandre- eller cykelskoene på, på hesteryg eller i kajak langs de mange snoende floder.

Lej feriehus i Limousin

By og kultur

Besøg Limoges, som er hovedstaden i regionen, der siden 1770 blev betragtet af Kina med et fantastisk omdømme. Limousin var i antikken kendt for sit guld og fremragende håndværk. Besøg f.eks. ’Musée National Adrien-Dubouché’ i Limoges eller  ’Musée Départemental de la Tapisserie’ i Aubusson, hvor I kan se noget af det smukke håndværk og tæpper fra oldtiden. Bourganeuf er en by, som I bestemt bør tage et smut forbi på jeres ferie i Limousin. Denne gamle borg er tempelriddernes gamle hovedkvarter og i 1886 blev byen det tredje sted man udvindede vandkraft i hele Frankrig i de omkringliggende vandfald. Det kan også anbefales at besøge Châlus på jeres ferie i Limousin. Her finder I en gammel borg omgivet af enestående natur i ’Parc naturel régional Périgord Limousin’ – et syn der ikke må undgås! Det var i denne borg at Richard Løvehjerte blev dødeligt såret i 1199. Når I lejer feriehus i Limousin kan I glæde jer til en masse kulturelle og historiske seværdigheder på jeres ferie i feriehus i Frankrig.

Lej sommerhus i Limousin

Attraktioner og seværdigheder

I Limousin kommer I forbi mange spændende naturseværdigheder og storslåede byer på jeres rejse. Hvis familien ønsker mere fart over feltet på ferien, bliver det heller ikke noget problem i Limousin regionen. Hvis I godt kan lide dyr bør I tage en tur til ’Reynou Park’, en zoo hvor der bor over 600 dyr af 130 arter fra alle verdens kontinenter. Se f.eks. tigere og røde pandaer boltre sig. I kan også besøge Limousins akvarium i Limoges, hvor I bl.a. kan se Piranhas og fisk fra Afrika. En tur børnene garanteret vil elske. Hvis solen står højt på himmelen er det oplagt at tage en dagstur til ’Jacquou Parc’ – et vandland og forlystelsespark, hvor dagen står på leg for alle aldre!

Feriehuse i Limousin

I kan vælge mellem en masse feriehuse i Limousin hos NOVASOL sommerhusudlejning med præcis de faciliteter, I ønsker på ferien. Lej f.eks. et feriehus med egen pool, udsigt over landskabet eller et feriehus hvor jeres hund kan tage med på besøg. I skal blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres firbenede familiemedlem er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Vi har alt fra luksus feriehuse til mere basale feriehuse, hvor der er fokus på ro og hygge i ferien. Book jeres næste ferie i Limousin nemt online hos NOVASOL!