Feriehuse i Languedoc-Roussillon

Denne skønne egn hvor havet og den sydlige brise byder på usædvanlig gode vejrforhold, gør Languedoc-Roussillon til et af de mest populære områder for feriehusudlejning i Frankrig.

Feriehus Languedoc-Roussillon

Populære feriehuse i Languedoc-Roussillon

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Languedoc-Roussillon

Loading...

Feriehuse med pool i Languedoc-Roussillon

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Languedoc-Roussillon

Loading...

Et klima der lokker

Med ca. 300 solskinsdage om året bydes feriegæsterne fra hele verden, velkommen til de skønne strande, smukke villaer, flotte golfbaner og det milde klima. Historie, geografi, sport og gastronomi tiltrækker gæster til Languedoc-Roussillon og gør det til manges foretrukne feriedestination. En feriebolig i Languedoc-Roussillon er et godt valg, uanset om man er et par eller familie. Med NOVASOL kan I vælge mellem ferielejligheder og feriehuse i Languedoc-Roussillon og resten af Frankrig.

Historiske og geografiske attraktioner

Region har gennem årtusinder haft stor betydning for Frankrig, først og fremmest grundet adgangen til Middelhavet. Oplev slottet Carcassonne i Nîmes og nyd et besøg i den skønne by Montpellier med de mange renæssancebygninger. Regionen har en stor national, historisk betydning og både Les Chemins de Saint Jacques de Compostela og Canal du Midi er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. De afvekslende landskaber med hav, sletter, plateauer og bjerge, giver en unik mulighed for at kombinere badeferien med skønne naturoplevelser og masser af kultur og historie. Regionen Cevennes (Massif Central) og de østlige Pyrenæer indbyder til vandre og cykleture. Vil I slappe af i solen, venter det azurblå Middelhav. I en feriebolig ved Middelhavet får I de bedste mulighed for at se storslåede solnedgange fra jeres balkonen eller terrasse.

Gastronomi og sport i Languedoc-Roussillon

Fra jeres feriebolig i Languedoc-Roussillon kan I gå på opdagelse i en af ​​de bedste gastronomiske regioner i Frankrig. Frugt, grøntsager og vin danner basen for regionale specialiteter. Prøv de lækre supper Bourride Sétoise, hvidløg suppe fra Biterroise og nyd alt godt fra havet, som er en vigtig ingrediens i områdets opskrifter. Besøg en af de prestigefyldte restauranter i badebyerne Grau du Roi, Aigues Mortes eller Narbonne. Efter et par gode måltider, får I måske lyst til at prøve kræfter med nogle af de mange vandsportsaktiviteter der findes her. I baglandet vil I kunne dyrke mountainbiking, ridning og golf. Feriehusene i Languedoc-Roussillon ligger ofte tæt på kysten og i nærheden af ​​golfbaner. I har også rig mulighed for at tage på vandreture eller deltage i klatring fra foden af ​​Pyrenæerne og Massif Central.

Ferieboligen der passer lige til jer

Afhængig af hvor mange I er og hvilke ønsker I har til jeres feriebolig, kan I vælge en villa, et feriehus eller ferielejlighed i Languedoc-Roussillon. Vi har ferieboliger der passer til alle – uanset ønsker, budget, placering og antal personer. I en ferielejlighed har I mulighed for at planlægge ferien som I vil, uden at det vælter budgettet. I kommer helt tæt på den lokale befolkning og den autentiske atmosfære. Mange ferielejligheder har enten balkon eller terrasse og en del har også adgang til fælles pool. NOVASOL feriehusudlejning har udlejet ferieboliger i Frankrig i mange år, og med egne medarbejdere i hele landet, har vi et godt kendskab til boligerne og områderne.