Feriehus i Pyrénées Orientales

Med en feriebolig i Pyrénées Orientales - Languedoc-Roussillon, kan I komme til at opleve en del af Sydfrankrig som endnu ikke er så kendt. Området er dog bestemt værd at stifte bekendsskab med. Pyrenæerne tilbyder et varieret landskab og danner en naturlig grænse mellem Spanien og Frankrig. Området er meget kuperet, hvilket gør det velegnet til flere former for fritidsaktiviteter.

Ferie i Pyrénées-Orientales

Populære feriehuse i Pyrénées-Orientales

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pyrénées-Orientales

Loading...

Feriehuse med pool i Pyrénées-Orientales

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Pyrénées-Orientales

Loading...

Ferieboliger nær byer i Pyrénées Orientales

Mellem smukke bjerge og dale ligger der flere byer som er værd at besøge når I lejer en feriebolig i Languedoc og Pyrénées Orientales. Perpignan er områdets størst by. Perpignan er en livlig handelsby, med et godt udvalg af spændende seværdigheder. Midt i byen kan I se bl.a. Palais des Rois de Majorque - Mallorcakongernes palads. Den gamle borg ligger smukt med udsigt over en stor del af byen og i udstillingerne får I et godt indblik i stedets og byens historie. I centrum af byen finder I også den gamle, meget velbevarede byport, Le Castillet, som også er et muesum. Når I slentre gennem gaderne i Perpignan, vil I nemt kunne se at byen er fransk, men nærhedentil Spanien ser i også tydeligt. Næsten alle vej- og byskilte er nemlig skrevet både på spansk eller catalansk, og på fransk. Har I mod på en travetur, i et lidt barsk terræn, så skal I tage til byen Villefranche-de-Conflent, hvor byens fort er det absolutte højdepunkt. Når I er kommet op af den lidt kringlede sti, mødes I af en udsigt, som bestemt er strabadserne værd. Hvis I gerne vil opleve naturen, og samtid komme rundt i Pyrénées Orientales, så kan I tage toget, Le Train Jaune - Det Gule Tog - fra Villefranche-de-Conflent til Latour-de-Carol. På turen kommer I gennem det smukke landskab, hvor bjergene troner op overalt. Byen Latour-de-Carol, som er endestation på den 3 timer lange tur, er ikke den mest spændende by, så det anbefales at man står af i en af byerne før.

Feriehus Frankrig

Badeferie i Pyrénées Orientales

Når I vælger at leje et feriehus ved Middelhavet, så må I ikke glemme, at besøge en eller flere af de gode strande. Hvis I gerne vil besøge en rigtig badeby, hvor I kan nyde en dag i solen og havet, så kan I tage til Canet-en-Roussillon. Denne hyggelige badeby, med cafeer, ishuse og hoteller kan tilbyde en af de allerbedste badestrande i området. I byen er der mange små butikker, hvor I kan købe sjove souvenirs og tage en pause fra solen. Byen ligger ca. 10 km fra Perpignan. En anden god kystby er Collioure, som også har en dejlig strand, dog med lidt fler esten. Byen er også spændende og ikke mindst det gamle fort, Château Royal, er en spændende attraktion. Elsker I gamle borge, så er det uden tvivl Carcasonne I skal besøge. Denne by har ikke blot en boprg, nej hele byen er en borg. I finder både butikker, museer, kirker og restauranter i fæstningsanlægget, så afsæt gerne en hel dag til et besøg her.

Aktiv ferie i Pyrénées Orientales

Fra jeres feriehus i Languedoc kan I nemt kaste jer ud i flere forskellige aktiviteter, som kan få pulsen lidt op. Området kuperede terræn gør det særdeles velegnet til en tur på mountainbiken. I vil bestemt ikke komme til at mangle udfordringer når I suser op og ned af bakkerne. det samme gælder for jer som godt kan lide en god vandretur. I området finder I også flere stder hvor I kan prøve kræfter med river-rafting. Hold godt kast mens I snor jer gennem de smukke kløfter. En mere stille tur i kano eller kajak kan I også sagtens for mulighed for.

Har I fået lyst til at besøge denne del af Frankrig, så tag et kig på vores udvalg af både feriehuse og lejligheder. NOVASOL har udlejet ferieboliger i Frankrig i mange år, og har derfor også flere lokale kontorer fordelt i landet, hvor vi altid kan få svar på diverse spørgsmål. Vi hjælper gerne med at finde lige præcis det feriested og den feriebolig der passer til jeres drømmeferie i Frankrig.