Charmerende ferieboliger i Agde

Agde er både navnet på en kommune og på to forskelige byer. Den historiske landsby Agde, er en af Frankrigs ældste byer og ligger ved den kunstigt anlagte Canal du midi. Når I vælger, at jeres næste ferie skal holdes i en feriebolig i Agde, vil I være omgivet af pittoreske bygninger og en autentisk atmosfære. De små, smalle stræder bærer præg af en lang historie og her er masser af hyggelige steder og pladser, hvor I kan slappe af med en kop kaffe eller et glas vin. Det er jo en vigtig bestandel af vores ferie - afslapning og tiden til bare at være. Til dette er Frankrig altid et godt valg, og udbuddet af franske ferieboliger er heldigvis også stort.

Canal du Midi - Agde

Populære feriehuse i Agde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Agde

Loading...

Feriehuse med pool i Agde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Agde

Loading...

Ferie med sydfransk stemning og charme

Cap d´Agde ligger tæt på denne historiske by og er en rigtig badeby. I skal vælge en feriebolig i Cap d´Agde hvis I elsker sol, sand og vand – her er ikke mindre end 14 kilometer kyststrækning med masser af skønne sandstrande, direkte ud til Middelhavet. Det er også i Cap d´Agde I finder et livligt natteliv, masser af spændende butikker og et væld af barer, restauranter og cafeer. Hele området er præget af ægte sydfransk stemning, enestående natur og masser af spændende seværdigheder og aktiviteter – kort sag, alt hvad en ferie skal indeholde. Vil I gerne kunne hoppe i vandet og tage en kølende dukkert når det passer jer? Det er ikke noget problem, I vælger bare et feriehus som har en pool, enten lige i baghaven eller i et fælles område, hvor andre feriegæster også nyder en dag ved poolen.

Strand ved Agde

Ferie i Agde for strandløver og badenymfer

Består familien af vandhunde og solelskere er et feriehus i Cap d´Agde det perfekte valg. Vi har fundet nogle af de mest centrale strande til jer, men mulighederne er utallige langs de 14 kilometer kyststrækning og I kan altid finde en plet, hvor I kan være i fred og ro.

  • Plage des Falaises: En af de mindre turistede strande i Cap d´Agde. Sand og grusstrand afgrænset af de berømte sorte klipper. Der findes brusere og parkering ved stranden.

  • Grande conque: Centralt beliggende sandstrand nær centrum. I kommer til stranden via en trappe i klipperne. Dette er en af de mest populære strande i området og den er meget velbesøgt om sommeren. Her finder I alt hvad I har brug for i nærheden.

Oplevelser Agde

Tips til oplevelser i Agde

Agde blev grundlagt af grækerne i det 5. århundrede f. Kristus og byen emmer da også af historie. Fra en af de forskellige ferielejlighed i Agde, kan I slentre i de hyggelige gader og indsnuse den autentiske atmosfære. Agde er kendt som Middelhavets sorte perle pga. af de mange sorte basaltbygninger, som er opført af vulkanske sten. Besøg byens Katedral Saint-Ètienne, der nærmest er bygget som en fæstning. Det imponerende bygningsværk kan dateres helt tilbage til 1173. Besøg byens marked og den livlige havn, der før i tiden var et vigtigt handelscentrum for Frankrig. Der findes masser af gode spisesteder og cafeer i Agdes hyggelige gader og på havnen. Vil I have hektisk natteliv og shopping i verdensklasse? Så lad turen gå til Cap d´Agdes pulserende centrum. Her finder I et hav af restauranter, barer og diskoteker, hvor I kan hygge jer, mens I nyder feriedagene i Languedoc-Roussillon området.

Feriehus Agde

Udflugter og aktiviteter til hele familien omkring Agde

Med en feriebolig i Languedoc-Roussillon har I et utal af spændende udflugtsmål og aktiviteter inden for rækkevidde. Området byder på både historiske og kulturelle oplevelser i kombination med badeferie og enestående natur, så her er noget for enhver smag og alder. Besøg kunstnerbyen Pèzenas og se de mange aktive kunstnere udfolde sig kreativt. I kan også køre en tur langs Bassin de Thau og opleve nogle af Frankrigs allerstørste Østersbanker – ved de små boder i vejkanten, kan I købe friskhøstede østers til fornuftige priser. 

I kan også opleve naturreservatet Bagnas eller køre en tur langs den smukke Canal du Midi. Er I en børnefamilie eller bare legesyge, vil et besøg i vandlandet Archipel være et hit. I Agde området kan I dyrke alle former for vandsport og dykning.  Desuden findes der vandre- og cykel ruter samt gode golf og tennisbaner med pay and play.

Hvorfor skal I leje et feriehus i Agde?

Uanset hvilken feriebolig i Frankrig I vælger, er I altid tæt på historie og gastronomi. Frankrig har nemlig en lang, og spændende historie og et af verdens allerbedste køkkener. Forkæl ganen med masser af lokale specialiteter – uanset om I spiser ude, eller vælger at tilberede jeres egne måltider hjemme i feriehuset. Gå på opdagelse på det lokale marked og fyld kurven med solmodne grøntsager og frugter, friske skaldyr og duftende krydder urter. Når I har jeres eget feriehus i Agde, kan I nyde alle måltider under åben himmel i fred og ro. Der kan spises sen aftensmad eller morgemand i pyjamas, for der er ingen andre I skal tage hensyn til. Det er nemlig en af fordelene ved, at vælge feriehusudlejning som ferieform. Her er frihed til at planlægge lige præcis den ferie, I har behov for og som passer jer bedst. 

Lyder dovne dage på stranden, lækker mad og vin, skøn natur og masser af historie og seværdigheder som noget for jer? Så vælg en feriebolig i Agde.