Feriehuse i Hérault

Fra jeres feriebolig i Hérault, kan I udforske den centrale del af Languedoc-Rousillon. Hérault vil helt sikkert charmere jer. Besøg Canal du Midi på en gåtur eller på cykel, oplev også Lake Salagou, der er et ideelt sted at praktisere windsurfing eller tage på cykeltur omkring. Uanset om I rejser som en familie, et par eller med vennerne, vil I have en masse at udforske i denne region fra et feriehus i Hérault.

Lej feriehus i Herault

Populære feriehuse i Hérault

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hérault

Loading...

Feriehuse med pool i Hérault

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hérault

Loading...

Gode oplevelser og masser af stemning

L'Hérault har alt hvad I behøver til en perfekt ferie. Et mildt klima, sandstrande, et malerisk landskab med mange muligheder for at vandre. Derudover tilfører området også en kulturel dimension til jeres ferie. En populær attraktion i Hérault, er hulerne som I finder i dalen, meget betagende med deres sorte, fantastiske krystalformationer. Besøg også nogle af de charmerende, hyggelige landsbyer. I bør også planlægge et besøg i Montpellier, som er hovedstaden i det sydlige Languedoc-Rousillon. I Montpelliers gamle bydel finder I arkitektoniske mesterværker fra det 17. århundrede. Et eksempel er Hótel des Trésories de la Bourse og Peyrou promenaden.

Floden af samme navn som området, indbyder til kanoture og vandreture i dalene. Her venter også middelalderbyer og smukke markeder på jer. I vil elske at slentre rundt i de hyggelige byer og indsnuse den franske livsstil. I skal huske at give jer selv god tid til at besøge de lokale markeder, hvor I kan finde lækre råvare fra omegnen. Med posen fuld af frugt, grønt, ost, kød og olivenolie, er I klar til at tilberede et dejligt fransk måltid i jeres ferielejlighed eller feriehus i Hérault.

Ferie Herault

Feriehus i Hérault til hele familien

Find den ferie, der vil passer til jeres behov. NOVASOL tilbyder villaer med privat pool, autentisk atmosfære og mange ferieboliger i hjertet af Héraults maleriske landsbyer, der vil være et ideelt udgangspunkt for udflugter. Udvalget af ferieboliger i Frankrig er stort og der tilbydes noget for enhver smag. Uanset om I drømmer om en smuk fransk villa, en hyggelig ferielejlighed tæt på byens centrum eller et feriehus i Hérault med jeres egen pool, så kan I finde det hos NOVASOL. I kan også vælge et af vores husdyrvenlige feriehuse, hvor jeres hund er velkommen uden ekstra omkostninger, så I kan få hele familien med på ferien. Ferieboligerne ved Middelhavet er altid i høj kurs, så det kan godt betale sig at være ude i god tid, når I har bestemt jer for hvor ferien skal holdes. Vi glæder os til at kunne byde jer velkomne som feriegæster i Frankrig.