Feriehuse i Aude

Aude er et af 83 departementer, der blev oprettet under den franske revolution. Aude ligger i det sydlige Frankrig, i regionen Languedoc-Roussillon, midt mellem middelhavet og Pyrenæerne, og er derfor det perfekte valg til en ferie, der både rummer sol, badning, natur og kulturelle oplevelser. Den fantastiske natur indbyder til vandre- eller cykelture i bjergenesamt mellem olivenlunde og vinmarker. De historiske byer, med middelalder præg, er garant for masser af hyggelige stunder. Hovedbyen i departementet er Carcassonne, som er med på UNESCOs verdensarvsliste. I den maleriske by kan I blandt meget andet opleve fæstningsanlægget La Cité. I kan tilbringe lange, dovne dage i solen på de skønne middelhavsstrande, eller være aktive og dyrke nogle af de mange aktiviteter området byder på.

Strande ved Aude

Populære feriehuse i Aude

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Aude

Loading...

Feriehuse med pool i Aude

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Aude

Loading...

Strande i og omkring Aude

Der findes strande overalt i området, både ved Middelhavet og ved de mange søer. Her har I et lille udvalg:

Creneau Naturel: Denne dejlige sandstrand ligger i Narbonne og har mange gode faciliteter. I højsæsonen er der livredder på strande, hvor I også finder brusere og gratis parkering. Bemærk at hunde ikke er tilladt på stranden.

Cabanes de Fleury: Dejlig sandstrand ved udmundingen af floden Aude i landsbyen Cabanes. Om sommeren er her livreddere, ligesom stranden bliver holdt ren og har egen bruser. For enden af stranden findes der et område til nudister. På haven i Cabenes de Fleury finder I både fortovscafeer og restauranter. Det er gratis at parkere ved stranden, som i øvrigt er røgfri.

Gruissan Vieille Nouvelle: Den mest uberørte og vilde strand i området. Omgivet af klitter og med meget få gæster. Der er gratis parkering, men bemærk, at man skal gå et stykke for, at komme til stranden. Det er i øvrigt også her kitesurferne gerne holder til.

La Plagette: Skjult mellem klipperne finder I denne lille perle af en sandstrand. Man kommer til stranden af en trappe, der er hugget ind i klipperne. Dette lille paradis er helt uberørt og her er ingen faciliteter, men masser af smuk natur og idylliske omgivelser.

Ferie i Aude

Seværdigheder, udflugter og aktiviteter i Aude

Der er så meget at se og opleve i Aude området, at det kan være svært at vælge. Ferien bør dog inkludere et besøg i Carcassonne, hvor I for alvor mærker historiens vingesus i de middelalderlige gader. Gå på opdagelse i det enestående fæstningsanlæg La Cité, som er en af Frankrigs største seværdigheder. Byen i sig selv er en historisk perle, med en charmerende atmosfære og hyggelige fortovscafeer. Hvis I vil betages af mere idyl og romantik, kan I besøge nogle af de mange slotte i området. Hos NOVASOL vil vi anbefale Quéribus eller Peyrepertuse. Languedoc-Roussillon er kendt for sine fine vine, og I kan med fordel besøge nogle af de mange vingårde i området, hvor I kan smage på de lokalt producerede vine. Lad også turen gå til Canal du Midi, som er en af de smukkeste og mest bemærkelsesværdige kanaler i Frankrig. Overalt i det afvekslende landskab, kan I se spor af katarenes historie og opleve deres slotte og borge.

Der er ingen grænser for udvalget af aktiviteter i Aude. Prøv f.eks. river rafting på floderne, wind- eller kitesurfing, kajak eller kano. Her findes desuden golfbaner, tennis, minigolf og masser af cykel- og vandreruter. 

Som nævnt er der så meget at kaste sig ud i, når I holder ferie i Aude. Synes I ikke I fik det hele med, så er der mange muligehder for, at komme tilbage og opleve enendu mere. Vi udlejer mange ferieboliger i Languedoc-Roussillon området, som I kan benytte som base for endnu en god ferie i Frankrig.

Feriehus pool Frankrig

Feriehusudlejning i Frankrig

En feriebolig i Aude er det perfekte valg for jer der vil nyde sol, strand og vand, og samtidig have masser af autentiske oplevelser, lækker mad og gode, lokale vine. Hos os finder I alle slags ferieboliger - stor og små, moderne og historiske ferieboliger på tværs af hele Europa. I Frankrig kan I f.eks. nyde ferien i et klassisk fransk stenhus med egen pool i haven. Omkring poolen kan I nyde det dejlige klima, og køle af i poolen, når solen står højt på himlen. At have egen pool vil især være et hit hos børnene, som elsker at plaske rundt, fra morgen til aften. Der er også mange ferielejligheder i de frankse kystbyer, hvor I er tæt på bylivet og de gode strande i Frankrig.