Feriehuse i Gard

Besøg den fantastiske region Gard i Languedoc med familien. Med jeres feriebolig i Gard som base for ferien, kan I udforske det spændende område. I dette klippefyldte landskab, i den sydlige del af Frankrig, finder I både olivenlunde og frodige vinmarker. I vil hurtig forelske jer i området og måske får I lyst til at holde ferie i en anden feriebolig ved Middelhavet. NOVASOL udlejer ferieboliger i mange dejlige middelhavsområder, så I kan nemt vende tilbage igen til området, hvis I gerne vil det.

Ferie i Gard

Populære feriehuse i Gard

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gard

Loading...

Feriehuse med pool i Gard

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gard

Loading...

Oplevelser til ferien i Gard

Når I lejer et feriehus i Languedoc-Roussillon, kan I f.eks. vælge at besøge byen Nimes, der er fuld af arkitektoniske skatte, af stor historisk værdi. I finder blandt andet Fountain Gardens, en park der er etableret i 1745, som er et glimrende eksempel på fransk landskabsarkitektur og imponerende bygningsværk. I må også huske at smutte forbi det imponerende amfiteater i Nimes, som er opført 50 år f.kr. Amfiteateret er det mest velbevarede efter Colosseum i Rom. Nimes Arena er stadig i brug til koncerter og andre events.

Det er også i Gard, I kan opleve det unikke bygningsværk, Pont du Gard. Pont du Gard er en akvædukt i tre etager med buer, på 40 meters højde og 360 meters længde. Det var Romerne som lod akvædukten opføre i år 19 f.Kr. for at  føre vandet fra floden Gard til Nîmes. 

En times kørsel fra byen Nimes, kan I få en helt særlig oplevelse ved at besøge Grotte de la Salamandre. I kan komme med ned i de imponerende grotter, som oplyses i forskellige farver. I kan tage med på forskellige ture med guide, hvor I får alt at vide om dette imponerende grottekompleks.  

Når I bevæger jer rundt i området, vil I komme forbi det ene oliventræ efter det andet. Overalt i området gror disse træer, hvilket gør det nemt at få fingre i lækre olivenproduktioner, såsom olie og tapanade, som I kan nyde på friskbagt brød på terrassen ved jeres feriehus.

Lej feriehus i frankrig

Feriehus i Frankrig

I en feriebolig fra NOVASOL kan I opdage den typiske atmosfære i regionen og de vidunderlige landskaber.Jeres feriebolig vil være det ideelle udgangspunkt for udflugter i området. Vælg jeres Languedoc-Roussillon feriebolig så den passer til jeres behov og prisleje. NOVASOL har udlejet ferieboliger i Frankrig i mange år og hvert år sendes mange feriegæster mod dette dejlige land. Mange vælger at rejse tilbage år efter år, enten i samme område eller i et nyt, for landet har så meget at byde på, så der kan sagtens holdes ferie her mange gange.