Feriehuse i det centrale Frankrig

Lej en feriebolig i det centrale Frankrig og dyk ned i områdets spændende kultur og historie, og traditioner og modernitet. I dette område får I lidt af det hele, når det omhandler en ferie fuld af spændende attraktioner og smukke seværdigheder. Slotte, romanske klostre og kirker, middelalderlige byer, maleriske landsbyer, forskelligartede landskaber venter blot på jer. Vinen er også en vigtig del af dette område. Chablis, Macon og Cote de Nuits, giver noget af det beste vin der findes i verden. Tag turen ud til de lokale vingårde, hvor der ofte er mulighed for, at smage på ædler dråber. Det er oplagt at tage et par gode flasker med hjem, når I har lejet et feriehus i Frankrig. Når I åbner vinen derhjemme, vil de mange gode ferieoplevelser nemt dukke frem igen.

Ferie central frankrig

Populære feriehuse i det centrale Frankrig

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i det centrale Frankrig

Loading...

Feriehuse med pool i det centrale Frankrig

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i det centrale Frankrig

Loading...

Oplevelser i naturen

Det er de mange floder og kanaler der præger landskabet i dette område af Frankrig. Overalt slynge de sig gennem det grønne landskab, som veklser mellem store, åbne sletter, kuperede vinmarker, skove og landbrugsjord. Det er ikke den helt store badeferie ved havet man kan holde i det centrale Frankrig, men de mange floder og vandløb giver bestemt også mulighed for afkæling i de varme sommermåneder. Det er også muligt at tage på en tur i kajak og kano, hvis I gerne vil bevæge jer gennem det smukke landskab ad vandvejene.

Feriehus Frankrig

Shopping og byliv i det centrale Frankrig

I hele det centrale Frankrig finder I nemt en spændende by at udforske. Selv de mindste byer i regionen har altid noget at byde på. Måske trænger I til at kigge på lidt butikker, hvor I kan finde et godt minde om ferien. Brug en feriedag på at køre lidt rundt i området og gør stop når I kommer til en by I har lyat til at kiggge nærmere på. Nyd at I har al den tid I kan bruge, for I skal ikke være tilbage i feriehuset på et bestemt tidspunkt. I bestemmer selv hvornår dagen slutter og turen går hjem til feriehuset igen.

I kan også vælge at kombinere en ferie i det centrale Frankrig med et ophold i byerne by; Paris. Denne skønne metropol opfylder alle ønsker i forhold til shopping og unikke oplevelser. Lej en feriebolig nær Paris og opdag hvorfor denne by er så elsket af mange.

Feriehusudlejning i Frankrig

Der er slet ingen tvivl om, at Frankrig er blandt de mest besøgte lande, når vi skal på ferie. I hele Frankrig venter gode oplevelser og om sommeren nyder vi godt af den varme sol. Hos NOVASOL feriehusudlejning finder I feriehuse, lejligheder og villaer i hele Frankrig. Vi har egne kontorer flere steder i Frankrig og kan derfor løbende tilføje nye ferieboliger, som kan matche ethvert ønske og behov til en god ferie.