Ferieboliger ved Chinon

Ferieboligerne i Chinon, ligger mellem vingård og vinmarker. Når I ønsker at bo i en feriebolig i Chinon, får I rig mulighed for at udforske den interessante kultur og masser af historiske monumenter , samtidig med at I vil stifte bekendtskab med high-end gastronomien i området.

Lej feriehus i Chinon

Populære feriehuse i Chinon

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Chinon

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Chinon

Loading...

Chinon, historien og vin

Med udgangspunkt fra et feriehus i central Frankrig, har I rig mulighed for at opleve denne by der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Chinon har tidligeret været en vigitg by i forhold til fragt af vin på floden Vienne. Henry II, konge af England, udbyggede i 1154 slottet Château de Chinon og i 1205 blev slottet til et af de kongelige godser. Slottet var desuden Henrys II´s absoulutte yndlingsboliger. I 1418 søgte Karl VII af Frankrig tilflugt i området under hundredårskrigen. Efter krigen besøgte Karl VII ofte byen. Den berømte Jeanne d'Arc besøgte også byen tilbage i 1429. Særligt revolutionen i 1789 satte sine kedelige spor i området og i dag er der kun få levn tilbage. Selve slottet er dog blevet delvist genetableret og er områdets vigtigste historiske attraktion. Alene det at så store historiske personligheder har gået rundt i området, giver stedet en hel særlig karakter.

Aktiv ferie omkring Chinon

De eventyrlige slotte

Man kan ikke besøge Chinon , uden at udforske alle Loiredalens smukke slotte. Fra Chinon kommer I hurtigt til en lang række smukke bygningsværker. Udforsk Château Azay-le-Rideau og Chatonnière slottet, som har været inspiration til Charles Perraults historie om Tornerose eller slotte Villandry, der er meget berømt for sine smukke haver. I vil helt sikkert elske at gå rundt mellem de smukke slottet og blive imponeret over den grad af præcision der er lagt i haverne.

Oplevelser på ferie i Chinon

Tid til at nyde

Tag en tur til området Bourgueil og lad jer begejstre af de skønne omgivelser. Uanset hvor I befinder jer langs Loirefloden, vil I blive begejstrede over stemningen og skønheden i de små landbyer, der er nogle af de smukkeste i Frankrig. Besøg også Candes-Saint-Martin og Seuilly, hvor I kan se et fint gammelt kloster. Når I lejer et feriehus i Chinon er der masser af romatik i luften. Vinmarkerne, de små landsbyer, de smukke slotte og de hyggelige gader, der indbyder til afslappede slentreture med indbyggede pauser på byens torv, hvor I kan nyde et glas kold hvidvin og betragte livet omkring jer.

Oplev Chinon

Chinon, Frankrigs blomstrende have byder jer velkommen til en mindeværdig ferie, hvor dalene i Loire vil afsløre alle deres perler for jer. NOVASOL har håndplukkede ferieboliger i Frankrig, så I finder helt sikkert også noget der passer til jeres behov.