Sommerhusudlejning i Vestjylland

Det at leje sommerhus i Vestjylland har altid været meget populært, når det gælder sommerhusudlejning i Danmark, det skyldes ikke mindst den smukke natur, nærheden til Vesterhavet samt de mange attraktioner og oplevelser på den jyske vestkyst. De mange forskellige sommerhuse ved vestkysten og den vestjyske natur, er i sig selv en betagende oplevelse, men en ferie i Vestjylland har meget mere at byde på. Der er et væld af aktivitetstilbud at vælge imellem, og det forekommer nødvendigt at prioritere sine dage på ferien, på grund af det store udvalg af muligheder! Når I vælger sommerhusudlejning som ferieform, får I alle forudsætninger for, at planlægge præcis den ferie I drømmer om. Så find det feriehus som vil gøre jeres næste ferie ved vestkysten perfekt, eller søg mere inspiration til ferien på siden herunder.

Oplev smukke strande fra et sommerhus Vestjylland

Populære feriehuse i Vestjylland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vestjylland

Loading...

Feriehuse med pool i Vestjylland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vestjylland

Loading...

Udflugter og attraktioner ved dit sommerhus i Vestjylland

En uges ferie i et sommerhus i Vestjylland er ikke altid nok, når Vesterhavets kyst skal udforskes. Det gode ved Vestjylland er, at ferieoplevelserne står i kø året rundt, så her kan I både nyde sommerens lange lyse dage og efterårets kølige vinde. Tusrister fra nær og fjern kommer år efter år tilbage hertil for, at nyde den friske luft, de brede hvide sandstrande og den fantastiske natur ved Vesterhavet. Alt dette ville dog ikke være meget værd uden de lokales velkendte gæstfrihed, som gør Vestjylland til et af de mest populære sommerhusmråder i Danmark.

Vestjylland er som sagt fuld af seværdigheder og udflugtsmuligheder for hele familien. I kan f.eks. tage en dagstur til en af de nærliggende byer eller udforske attraktionerne i resten af Jylland. Er I til en mere aktiv ferie, har Vestjylland også adskillige aktivitetsmuligheder, så som golf eller en af de velkendte vand sportsgrene. En vandretur gennem den flotte jyske natur er også et kendt hit, men den jyske vestkyst er meget mere end bare smuk natur og hvide strande - området byder på noget for enhver smag.

Oplev bylivet fra et sommerhus i Vestjylland

Fra sommerhusene i Vestjylland har I aldrig langt til spændende byer såsom Ribe, Esbjerg, Varde, Ringkøbing og ikoniske Hvide Sande, hvor I finder et blomstrende handelsliv og alsidig kulturliv samt forlystelser. Her er masser af oplevelser også for den aktive sommerhusgæst. Esbjerg er vokset fra en by med 50 indbyggere i 1868 til at blive Danmarks femtestørste og vestkystens største by med omkring 70.000 indbyggere, hvor man kan nyde det interessante havnemiljø, den lange gågade og se de mange museer og attraktioner, såsom Fiskerimuseet og Musikhuset. En time nord for Esbjerg ligger et af vestkystens mest velkendte sommerhusområder og fiskerihavne. Med et sommerhus i Hvide Sande finder I plads til nærvær og ro blandt de vestjyske klitter, men også massere aktivitetsmuligheder. For hele familien er LEGOLAND og GIVSKUD ZOO oplagte udflugtsmål. Når I lejer sommerhus i Vestjylland får I rabat på entreen til begge attraktioner og flere til gennem NOVASOL.

Vandsport på et ferie ved Vesterhavet

Vestkysten er hjem til nogle af Danmarks mest populære surfspots - og dette gælder alle former for surfing. Nordsøen og fjordene langs kysten byder på en udfordring i alle sværhedsgrader og af flere forskellige slags vandsports. Den ofte kraftige vestenvind lægger op til windsurfing, men dette er kun én af mange typer vandsport, som man kan prøve på vestkysten. Er du helt ny til vandsport, kan du finde surf skoler ned langs kysten, som også tilbyder udstyr til både små og store surf aspiranter. Vores sommerhuse i Klitmøller og langs nordvestkysten kan anbefales, da bl.a. nogle af Nordeuropas bedste windsurfing forhold findes i dette område.

Hold ferie på vestkysten, tæt på gode golfbaner

I kan vælge at spille golf på parklignende baner og sea-side baner ved kysten eller kuperede baner inde i landet. Langs vestkysten ligger der moderne og velplejede golfbaner, hvor udstyr typisk kan lejes til en god pris. Her går sommerhusudlejning og golf nemlig hånd i hånd. Et af områdets mest velbesøgte golfbaner finder i nær vores sommerhuse ved Henne Strand, hvor I er garanteret en aktiv ferie for hele familien.

Find feriehuse i Vestjylland for dem der elsker fiskeri

Vestjylland har også nogle af landets bedste fiskevande, både ved kysten og inde i landet langs de mange søer og ikke mindst i Put&Take søer. Er I ikke de store lystfiskere, kan I besøge den lokale fiskehandler, og derigennem nyde et frisk fiskemåltid i jeres feriehus. Dette er blot en del af charmen ved sommerhusudlejning i Vestjylland.

Cykel på Vestkystruten fra et sommerhus i Vestjylland

Mulighederne for cykling langs den jyske vestkyst og i den omkringliggende natur er utallige. Der findes en lang række skiltede ruter hele vejen langs kysten og man kan fra sit sommerhus i Vestjylland vælge både korte ture og længere heldagsruter, hvor man kommer forbi en lang række flotte udsigtspunkter, seværdigheder og smuk natur. Der kan lejes cykler til hele familien i flere udlejningsbutikker langs kysten. I flere af vores udlejningshuse er det muligt at leje cykler gennem NOVASOL. I kan kontakte lokalkontorene i de pågældene sommerhusområder for at høre mere om denne mulighed. Et godt sted at finde inspiration eller information om cykelruter ved Vesterhavet , som I kan udforske på fra jeres feriebolig, er Vestkystruten.

  • Vestkystruten: Fra Rudbøl i syd til Skagen i Nord, strækker Vestkystruten sig - Danmarks længset nationale cykelrute, hvor man kommer forbi hav, skov og fjorde. På ruten kan man blandt andet se Vadehavet, Rinkøbing Fjord og danmarks ældste by Ribe. Ruten er 560 kilometer lang, men man kan selvfølgeligt bare køre på det stykke som ligger tæt på sommerhuset og bruge resten af dagen nede ved Vesterhavet.

  • Panoramaruter: Er du tager på ferie med børn, kan du tage en af de mange panoramaruter, som vestkystruten skriver om. Disse er 16 mindre lange ruter på ca 20-30 kilometer, ved populære sommerhusområder som Rømø, Fanø, Saltum og Vejers. Her kommer man igennem smuk natur, kan finde flotte udsigter og gode spiseteder. Man af panoramaruterne der ligger omkring ferieboligerne ved Vestkysten er børnevenlige. Cykling er blot en af de mange aktiveteter som Vestjylland tilbyder når du er på sommerhusferie. 

  • Mountain Bike: Uanset hvor du lejer sommerhus i Vestjylland, så befinder du dig aldrig langt fra gode mountain bike ruter. Mountain bike ruterne går gennem strand, hede, klitter, skov og grusvej. Mange af ruterne kan hele familien være med på, men der findes også en lang række ruter, som er mere udfordrende og hvor man skal være god i sadlen for at have det sjovt. Lejer I for eksempel et sommerhus i Blokhus, Skagen eller på Fanø kan I finde et hav af gode ruter.

Populære sommerhusområder i Vestjylland

Vestjylland er en lang strækning, der byder på mange forskellige slags ferier. Det kan derfor forekomme vanskeligt at vælge hvor langs vestkysten man vil leje et feriehus. De mest efterspurgte sommerhusområder på Jyllands vestkyst findes meget centralt på kyststrækningen. Vores sommerhuse i Søndervig og omegn er et sikkert valg, når I besøger vestkysten, hvis I er ude efter at fange essencen af den utrolige kyststrækning. Her kan i nyde en rolig ferie i et af vores feriehuse og have muligheden for at opleve alt hvad Vestjylland har at tilbyde. Det vestligste punkt i Danmark, med det berømte symbol Blåvandshuk Fyr, er et sommerhusområde der heller ikke skal overses, når man overvejer en ferie på vestkysten. At leje et sommerhus i Blåvand er et godt udganspunkt for at holde lige den slags ferie du ønsker. Er I ude efter en aktiv ferie for hele familien fuld af fede oplevelser er vores somerhuse i Arrild Ferieby oplagte, da I vil finde en masse aktiveter indenfor kort afstand, som børnene vil elske.

Sommerhusferie ved Vestkysten med familien

Så langt øjet rækker har I udsigt til nogle af Danmarks allerskønneste strande, hvor der både er plads til solbadning og ture i bølgerne samt til masser af aktivitet på vandet, såsom surfing. Lej et fuldt udstyret feriehus i det område som passer jeres interesser og behov bedst. Alle vores sommerhuse i Vestjylland er indrettet med et personligt præg af ejeren, hvilket gør hvert enkelt hus unikt og en oplevelse for sig selv. For mange er det et ritual at besøge Nordsøen årligt for, at dyppe tæerne i de skummende bølger. Vestkystens mægtige natur er en vidunderlig oplevelse - vinden der brøler hen over klitterne, bølgerne som kaster sig imod det hvide sand og alligevel en overvældende følelse af ro og fred. Men vinden og havet har også en blid side, hvor hele familien kan leje i bølgerne og bygge sandslotte i sandet. Nogle strande er velbesøgte, mens andre er ensomme, så I kan finde lige det miljø der passer jer bedst. Langs den lange kyststrækning finder I nogenlunde de samme egenskaber - brede hvide strande, oftest uden sten, mødt bagved af rækker af enorme klitter.

Vestjylland er et spændende og enestående sted at leje et sommerhus Danmark, hvor hele familien kan nyde lige den ferie de er ude efter. Vi er sikre på, at uanset hvilken form for ferie I ønsker jer, så kan I finde det i Vestjylland, samt et passende feriebolig som møder jeres krav.

God service hos NOVASOL i Vestjylland

Hos NOVASOL sommerhusudlejning har vi sørget for at have lokale servicekontorer placeret i de største ferieområder på Vestkysten, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi ni servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres ferieophold ved Vestkysten.