Sommerhus i Lodbjerg Hede

Ferie lige midt mellem klitter og fjorde. At feriere i et sommerhus i Lodbjerg Hede er i sandhed lig med at trække stikket fra hverdagens stress og jag, da det naturskønne område ligger som en lille oase fra Vesterhavets brusende bølger. Her på den kuperede plantage hersker den lilla lyng, høje fyrretræer og anden utæmmet natur, og I vil mærke roen helt ind i knoglerne med det samme. 

Naturen er bestemt også en af grundene til, at området i Vestjylland til en yderst populær feriedestination, som hvert år tiltrækker rigtig mange turister. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger smukt spredt ud over det unikke landskab, og alle er de en version af den danske sommerhusdrøm; dejlige rummelige terrasser med udgang og kig til et smukt hedelandskab, hvor I kan nyde jeres måltider og de lange, lyse sommernætter. Hvis vejret skulle slå om, har I samtidig de bedste rammer for indendørshygge med bøger, spil og serier. 

Et sommerhus i Lodbjerg Hede er altså ganske ideelt for jer, der holder af at holde ferie midt i naturen, mens I samtidig er i en overkommelig afstand til både havet og større byer. Vi har et stort udvalg her på egnen, og I kan finde sommerhuse, der rummer jer som par, den lille eller udvidede familie samt den vennegruppe, der elsker at rejse sammen. Jeres firbenede familiemedlem er ligeledes velkommen i de fleste af dem. 

Med et sommerhusophold i Danmark venter en ferie med frihed som fortegn. Det er så absolut jer, der sætter rammerne for, hvordan I skal bruge dagene. Måske skal de være langsomme eller fyldes med aktiviteter for alle. En ting er sikkert - I bestemmer, hvordan I skal skabe jeres mindeværdige øjeblikke.

Sommerhus i Lodbjerg Hede

Populære feriehuse i Lodbjerg Hede

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lodbjerg Hede

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lodbjerg Hede

Loading...

Ferie midt i hedelandskabet

Lodbjerg Hede ligger som opland til Søndervig, der populært kaldes for porten til Vesterhavet. Det betyder, at I - foruden at være midt i et unikt hedelandskab, også er i køreafstand til Vesterhavets kolde gys kilometervis af hvide sandstrande. Søndervig er en rigtig livlig badeby, der huser gode butikker og restauranter, gallerier og forskellige aktiviteter for hele familien. I kan fx køre på segways, spille minigolf, dyrke yoga og meget, meget andet. 

Heden er et helt unikt stykke natur for Danmark, som I kan udforske enten på gåben eller på cykel. Jeres udflugter vil tage jer vidt omkring både hegn, vilde blomster, enge med lyng, høje trætoppe, der alt sammen rummer et rigt fugle- og dyreliv. Vandet findes ligeledes syd og nord for heden, hvor I kan nyde henholdsvis Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord, hvor der er gode muligheder for fjorddyb, hyggelige picnics og lystfiskeri.

Attraktioner og seværdigheder omkring Lodbjerg Hede

Naturen omkring jeres sommerhus i Lodbjerg Hede indtager unægteligt en helt særlig hovedrolle, men der findes dog et væld af oplevelser og seværdigheder i området omkring Lodbjerg Hede, og vi anbefaler jer bestemt at se nærmere på følgende: 

  • Bork Vikingehavn

Lev som viking for en dag, når I rejser 1000 år tilbage i tiden lige midt på Bork Vikingehavn. Her kan I bage jeres eget fladbrød, prøve at skyde med bue og pil og lave jeres eget runearmbånd og meget, meget mere. Hvad end I er historieinteresserede eller ej, så er det her en stor oplevelse for hele familien eller alle vennerne. 

  • Wow Park Skjern

Spring fra trætop til trætop i parken, der er et slaraffenland for sjov og leg i skoven. Her kan I kravle i hængebroer, kure ned af vilde rutchebaner, og finde det ene legehus i højden efter det andet, mens der selvfølgelig også er et væld af aktiviteter i skovbunden. Hos Wow Park i Skjern er legen i centrum, og her er store oplevelser for jer alle. 

  • Blåvand Zoo

Ingen ferie uden besigtigelse af dyr, vel? Hos Blåvand Zoo kan I besøge alverdens dyr, mens I faktisk også kan få lov til at røre ved en slange, fodre oddere og løver og ride på en pony. Igen et sted med oplevelser for hele familien, hvor den ene time bare tager den anden. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.