Sommerhus i Lønne

Sommerhus i Lønne ved Seawest

Sommerhus i Lønne

Lønne ligger skønt placeret i udkanten af Blåbjerg Klitplantage og Vesterhavet. Ringkøbing Fjord og Tipperne, et af Europas vigtigst fuglereservater, ligger også tæt på jeres sommerhus i Lønne. Fra et sommerhus i Lønne kan I både holde en skøn Vesterhavsferie og nyde subtropiske varmegrader.

Populære feriehuse i Lønne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lønne

Loading...

Feriehuse med spa i Lønne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lønne

Loading...

Sommerhuse til leje i Lønne

Langt de fleste af de sommerhuse, som vi udlejer i Lønne, ligger i forbindelse med Seawest Feriecenter i Lønne. Der findes forskellige typer af ferieboliger ved Seawest, som kan rumme mellem 6-8 personer, fordelt på både 1-plans og 2-plans huse. En ekstra bonus, ved at leje et sommerhus i Lønne i forbindelse med Seawest er, at I får adgang til det lækre, subtropiske badeland i Seawest. 

Ønsker I at leje et mere individuelt sommerhus, men stadig være i nærheden af feriecenter Seawaest, kan I f.eks. leje et af sommerhusene i Houstrup eller Nymindegab. Fra disse to sommerhusområder er der mellem 3 – 5 km til Lønne og Seawest.

4 forslag til oplevelser nær jeres sommerhus i Lønne

  • I Nymindegab kan I besøge hvalmuseet, hvor I kan se skelettet af den 12 m lange kaskelothval, som strandede i området i 1990. I kan også kigge ind i byens gamle redningsstation, som i dag er et museum. Museet fortæller om de skibe, som er strandet ved kysten og de forskellige redningsaktioner. 

  • Ringkøbing Fjord byder på flere forskellige slags oplevelser. Gå- eller cykelture rundt om fjorden, fuglekiggeri i reservatet Tipperne samt vandsport, er blot et par aktiviteter I kan kaste jer ud i, når I holder ferie i et sommerhus i Lønne. 

  • Fra Lønne er der heller ikke langt til Bork Havn, hvor I kan slemtre en tur på lystbådehavnen og få en is samt besøge Bork Vikingehavn. Her kommer I langt tilbage i historien og får et fint og spændende indblik i vikingernes verden. 

  • Blåbjerg Klitplantage er stedet for dejlige gåture, en frokost i det grønne, samling af bær og svampe - en skøn oase med mange skønne naturoplevelser. Blåbjerg,som plantage er opkaldt efter, er en høj klit på 64 m. hvorfra I kan nyde udsigten over store dele af det sydvestlige Jylland. 

En gåtur langs Vesterhavet og måske en tur i bølgen blå er nærmest et must, når der lejes et sommerhus i Vestjylland. Den friske vesterhavsluft og det smukke hav, giver ny energi og mulighed for, at komme helt ned i gear, mens blikket glider over det store hav. Fra Lønne er der omkring 5 km til Vesterhavet.

Vidste i, at:

  • Der fra toppen af Blåbjerg kan ses utallige kirker, når der er klart vejr? Der er set op til 40 kirker fra kittoppen - hvor mange mon I kan spotte? 

  • Der kommer trækfugle helt fra Sibirien til fuglereservatet Tipperne?

Nyd et ophold i et sommerhus i Lønne hele året

Et ophold i et sommerhus i Lønne kan foregå hele året rundt. De forskellige ferieboliger kan sagtens holde vinterkulden fra døren og om sommeren, leves livet på terrassen. Det subtropiske badeland i jeres "baghave" vil også kunne gøre selv den mest grå og trist vinterdag til en dag med sommer-flair. 

Det er naturligvis ikke kun i Lønne, at I kan leje et sommerhus hele året. De mange sommerhus i Danmark åbner dørene for jer hele året. I et sommerhus får i tid og plads til hyggeligt samvær. Her kan familien snuppe en pause fra hverdagen, og samle nye, fælles minder. Et sommerhus kan også danne rammen om et romantisk get a way for to, hvor romantikken er i højsædet. I får også mulighed for selv at bestemme om I vil leje et sommerhus på ugebasis eller "blot" snuppe en miniferie  - valget er jeres.