Sommerhuse i Bjerregård

Sommerhusområdet ved Bjerregård er beliggende på den sydlige del af Holmsland Klit, og er et af de mest spændende og afvekslende områder på Vestkysten. Sommerhusene putter sig i de høje klitter, så her kan I holde ferie i ro og fred, mens I nyder det særlige lys og stemning der ved den danske vestkyst. med et sommerhus i Bjerregård får I mulighed for at nyde det dejlige Vesterhav. Der er rig mulighed for at bade, sole og prøve diverse aktiviteter på de gode strande ved Bjerregård. Bjerregård er et skønt område for sommerhusudlejning i Danmark og mange feriegæster vender ofte tilbage år efter år. Det gælder både indlandske såvel som udenlandske turister. Med et sommerhus i Bjerregård, er der rig mulighed for at få sig en afslappende ferie i de dejlige sommerhuse i Vestjylland, men der er også masser at tage sig til, hvis man er til aktiv ferie i Danmark. Man kan cykle, vandre, ride på heste eller prøve diverse aktiviteter på strandene. Hvis i drømmer om et sommerhus ved Bjerregård, så book i god tid, for der er rift om sommerhusene ved Vesterhavet.

Sommerhuse ved Bjerregård

Populære feriehuse i Bjerregård

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bjerregård

Loading...

Feriehuse med sauna i Bjerregård

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bjerregård

Loading...

Oplev den smukke natur fra dit sommerhus i Bjerregård

Naturens kræfter er uendelige her, hvor hav og fjord mødes, og det er netop en af de ting, der er så fascinerende ved området. Når I lejer sommerhus i Vestjylland har I alle muligheder for at opleve den smukke og uspolerede natur, på flere forskellige måder. Her vil I opleve såvel det blide landskab ved Ringkøbing Fjord, det til tider mere barske klitlandskab og de kilometerlange sandstrande ved Vesterhavet. Naturligt nok lokker bølgerne, de store klitter og den hvide sandstrand, når det er sommer og solen står højt på himlen. Området har dog meget mere at byde på. Ringkøbing Fjord og hører bl.a. til et af Europas skønneste surfområder og tæt på Vesterhavet er anlagt naturcykelstier, hvor I rigtig kan nyde den smukke natur. Ønsker I det perfekte område til at surfe, kan vores sommerhuse i Klitmøller anbefales.

Oplev vesterhavet fra sommerhus i Bjerregård

Attraktioner og seværdigheder ved dit sommerhus i Bjerregård

Uanset om I er fugleentusiaster eller ej, så vil en tur til Danmarks ældste fuglereservat Tipperne, være en god oplevelse. Dette er nemlig en af de vigtigste områder for flere forskellige trækfugle. Besøg også den kendte fiskeriby Esbjerg med den levende bymidte med shopping, caféer og restauranter. Har I tiden til det, så tag færgen til Fanø og gå på opdagelse blandt de gamle stråtægte huse, slap af på de flotte badestrande og lad jer friste af de mange ø-specialiteter. Skal der fart over feltet, så tag bilen og smut i LEGOLAND, hvor de sjove og hæsblæsende forlystelse venter eller tag i GIVSKUD ZOO, hvor al verdens vilde dyr slentre rundt på det store område. Husk at få jeres NOVASOL kundefordele med, hvis I vil besøge disse attraktioner. De lokale fiskeribyer på Holmsland Klit har også meget at byde på og her kan I nyde en afslappet eftermiddag eller udforske nogle af de mange aktivitetsmuligheder.

Ferieservice hos NOVASOL

Hos NOVASOL sommerhusudlejning vil vi gerne sikre, at I får den bedste ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi mere end 20 lokale servicekontorer i Danmark, hvor I kan få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Medarbejderne taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis, at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender rigtig godt.