Sommerhus i Klitmøller

Klitmøller - eller "Cold Hawaii" som de lokale kalder den - er en unik feriedestination ved Nordvestkysten. Den engang så søvnige fiskerby er i dag et hot spot for windsurfere, der valfarter til Klitmøller for at tæmme Vesterhavets vilde bølger, og derudover et oplagt valg, hvis du drømmer om at kombinere afslapning og badeferie med vandsport og udendørsaktiviteter. Find det perfekte sommerhus i Klitmøller herunder, og glæd dig til at holde ferie i en af de mest unikke og charmerende destinationer langs Vesterhavet.

Lej sommerhus i Klitmøller ved Vesterhavet

Populære feriehuse i Klitmøller

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Klitmøller

Loading...

Feriehuse med spa i Klitmøller

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Klitmøller

Loading...

Mærk suset i Cold Hawaii

Med sin fantastiske beliggenhed i Nordjylland, tilbyder Klitmøller en autentisk dansk sommerhusoplevelse, hvor du kan nyde livet ved stranden og i den smukke natur, der omgiver den lille kystby. Klitmøller er et sandt paradis for naturelskere og udendørsentusiaster, og det barske vesterhavslandskab og den tilbagelænede atmosfære gør, at Klitmøller er oplagt til store og små eventyr langs kysten. I de seneste år har Klitmøller især blevet berømt og berygtet for at være et af de allerbedste steder at windsurfe i hele Nordeuropa, deraf tilnavnet “Cold Hawaii”. Men hvis du ikke har mod på at prøve kræfter med Vesterhavets bølger, er der masser af muligheder for at opdage og udforske den spektakulære natur, der dominerer dette unikke hjørne af Nordjylland. Mærk suset fra Vesterhavet og byens energiske atmosfære, når du lejer et sommerhus i Klitmøller.  

Udover de mange udendørs- og vandsportsaktiviteter i, ved og på Vesterhavet, er der masser af ting at lave, når du holder ferie i Klitmøller. Langs kysten gemmer der sig charmerende landsbyer, der hver især har deres egen unikke og lokale stemning. Derudover ligger Klitmøller midt i Nationalpark Thy, der byder på enestående og varieret natur. Klitmøller er kendt for at tiltrække en blanding af familier og unge mennesker, og derfor finder du mange hyggelige caféer, gode restauranter og kulturelle begivenheder året rundt. Klitmøller ligger ca. 15 minutters kørsel fra Thisted, som er den største by i Thy. Her finder du en række butikker, seværdigheder og attraktioner som f.eks. kabelparken Cold Hawaii Inland.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Klitmøller siden 1968

Når du lejer et sommerhus i Klitmøller, får du det perfekte udgangspunkt til at udforske og opdage alt hvad det her charmerende hjørne af Danmark har at byde på. Hos NOVASOL finder du altid et stort og varieret udvalg af ferieboliger og sommerhus i Klitmøller til et ethvert budget og enhver lejlighed.