Sommerhus i Vestervig

Vestervig ligger smukt ved Krik Vig, som udgør den øverste del af Limfjorden. Kan I godt lide skønne naturoplevelser, fred og ro samt muligheden for, at besøge spændende attraktioner, i løbet af jeres ferie i Danmark? Så bør I kigge nærmere på et sommerhus i Vestervig - for her er virkelig skønt.

Lej sommerhus i Vestervig og nyd den smukke Krik Vig

Populære feriehuse i Vestervig

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vestervig

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vestervig

Loading...

Lej sommerhus i Vestervig - en charmerende landsby med historie

Selve Vestervig by er en mindre landsby med omkring 600 beboere. Byens historie kan dateres tilbage til Middelalderen. Igennem tiden udviklede byen sig fra et lille bondesamfund til områdets vigtigste by med bl.a. skole, apotek, arresthus og et mindre sygehus. Vestervig har også Nordens største landsbykirke, som ligger lidt udenfor selve byen. 

I 1990´erne blev der etableret en fin park midt i byen, Klosterparken. Parken er et dejligt, rekreativt område med bl.a. grill - og bålplads, hvor I kan hygge jer med en god madkurv. I parken afholdes Sankt Hans samt andre arrangementer som f.eks. Klostermarkedet i august. I Vestervig er der flere afmærkede gåstier, som bla. gå gennem Klosterparken. De forskellige gåstier er perfekte, hvis I ønsker at se hele byen, når I har lejet et sommerhus i Vestervig. 

I Vestervig er der en mindre købmand, hvor I kan klare de fleste indkøb til jeres ophold. I Hurup Thy finder I desuden flere supermarkeder.

Lej sommerhus i Vestervig og besøg Nordens største landsbykirke

4 forslag til oplevelser nær jeres sommerhus i Vestervig

Npr I har valgt, at holde ferie i et sommerhus i Nordjylland - Vestervig, så er der rigtig mange spændende attraktioner i nærområdet. Vi har udvalgt 4, som favner bredt og giver gode oplevelser for alle. 

Agger Tange og by: Fra Vestervig er der lige knap 10 km til Agger. Agger Tange er den allersydligste spids og indgang til Nationalpark Thy. Bevæger I jer rundt på Agger Tange møder I både Vesterhavet, bunkere fra 2. verdenskrig, Fiskerhuset , et stråtækt gult hus fra 1700-tallet, som er åben for besøgende. I kan også tage turen med den lille færge som forbinder Agger med Thyborøn. 

Kystcentret i Thyborøn: Her er en rigtig fin attraktion for alle aldre. På centret  fortælles der om de stærke naturkræfter som, på godt og ondt, former Vestkysten og livet derved. I det 5.000 m2 store kysteksperimentarium, kan I blive herrer over naturkræfterne i de lærerige maskiner, som skaber bølger. I to forskellige udstillinger kan I se og blive klogere på de danske padder og krybdyr. På den kæmpestore udendørs legeplads er der også masser af gode aktiviteter. 

Når I er færdige på Kystcentret, så smut lige forbi Sneglehuset på Klitvej i Thyborøn. Hele huset er dækket af muslingeskaller og sneglehuse, som er sat op i fine mønstre. I Sneglehuset kan I også se en stor samling af flaskeskibe. 

Jesperhus Blomsterpark: Tag turen til Mors og besøg den smukke Jesperhus Blomsterpark. Turen fra jeres sommerhus i Vestervig tager ca. 45 min. I Jesperhus Blomsterpark vil I nemt kunne bruge en hel dag, for parken er stor og overalt mødes I af smukke blomster, planter og finurlige dekorationer. I parken er der også forskellige shows for børn samt en zoo med 50 forskellige dyrearter samt gode legeområder. 

Nationalpark Thy: Danmarks første nationalpark byder på et væld af oplevelser. Den smukke natur er jo i sig selv en oplevelse, som bedst nydes til fods. Nationalparken kaldes også for Danmarks sidste vildmark. Nationalpark Thy strækker sig fra Hanstholm i nord til Agger Tange i syd. Besøg bl.a. Lodbjerg Fyr og klitplantage, Isbjerg, det højeste punkt i nationalparken, Hanstholm Vildreservat.

Lej sommerhus i Veestervig og besøg Kystcenter Thyborøn

Lej sommerhus i Vestervig til en ferie med frihed

Om I er til den ene ferieform eller den anden; om I er til de meget aktive sommerhusophold eller hellere vil koble helt af og bare nyde sommerhuset og omgivelserne lige omkring, så er valget altid jeres. Vi mener at sommerhusudlejning er ferie med frihed. Friheden til selv at bestemme hvordan rammen skal være ift. indretning og beliggenhed. Friheden til selv at planlægge selve sommerhusopholdet og bruge feriedagene på netop det, I har lyst til. Hvordan I vælger at holde ferie i et sommerhus i Vestervig er helt op til jer. Det er også helt op til jer, som I vil holde sommer, vinter eller efterårsferie i Vestervig. Hos NOVASOL finder I nemt sommerhus, som kan matche alle årstider samt jeres ønsker til en god ferie.