Sommerhus Tornby Strand

Drømmer I om udsigt til hvidt sand, glitrende hav og klitter, så er et sommerhus ved Tornby Strand et godt valg. Her ligger sommerhusene spredt i klitlandskabet, omgivet af den vilde natur og uden forstyrrende elementer. Med det brusende Vesterhav og Tornby Klitplantage som nabo, står naturoplevelserne i kø – hele året. I den lille hyggelige by kan I købe jeres daglige fornødenheder. Tæt på jeres sommerhus ved Tornby Strand ligger også byer som Hjørring og Hirtshals, med et stort udbud af butikker, cafeer og restauranter. Der findes også sjove aktiviteter og spændende seværdigheder i området, både for store og små.

Sommerhus ved Tornby Strand

Populære feriehuse i Tornby strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tornby strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tornby strand

Loading...

4 grunde til at leje sommerhus ved Tornby Strand

  • Skøn sandstrand med klitter

  • Utallige outdoor aktiviteter

  • Tæt på idylliske badebyer

  • Vesterhavsstemning

Lej sommerhus ved Tornby Strand året rundt

Aktivitetsmuligheder nær jeres sommerhus ved Tornby Strand

Den enestående natur nær jeres sommerhus ved Tornby Strand indbyder til masser af outdooraktiviteter. Tag på vandre- eller cykeltur i Tornby Klitplantage, hvor der også findes MTB spor eller udforsk Nordsøstien med masser af unikke naturoplevelser. Tag en madpakke med i rygsækken og hold picnic ved en af de mange skønne udsigter. Området er desuden perfekt for Windsurfing og lystfiskere, der vil prøve lykken. Der findes desuden flere golfbaner tæt på Tornby, ligesom I kan deltage på guidede rideture langs stranden. 

Tornby Strand er en af de bedste strande i området. Den brede sandstrand er afgrænset af klitter, og om sommeren er livredertårnet bemandet. Der findes desuden toilet, parkering og kiosk ved Tornby strand.

5 forslag til attraktioner nær jeres sommerhus ved Tornby Strand

  • Fårup Sommerland

  • Kunstnerbyen Lønstrup

  • Fun Park Hirtshals

  • Nordsøen Oceanarium

  • Skagen med seværdigheder i særklasse

Udflugtsmuligheder nær Tornby Strand

Hirtshals ligger kun en kort køretur fra Tornby Strand og her finder I bl.a. hyggelige gågader, en aktiv havn, Fun Park Hirtshals og Nordsøen Oceanarium. Besøg også det lille fiskerleje Lønstrup, der emmer af idyl og atmosfære. Her ligger kunsthåndværkbutikkerne som perler på en snor, og I kan samtidig tage en tur forbi det ikoniske fyr på Rubjerg Knude. Tag en heldagstur til Skagen og oplev Grenen med de to have der mødes, Skagen museum med kunst i verdensklasse, den livlige havn med masser af fiskerestauranter, samt Råbjerg Mile – Danmarks største vandreklit. I kan også tage på en guidet bjesktur i Tornby Plantage og høre om de mange spændende urter, der kan bruges i den lokale drik – bjesk. Desuden har I kun en kort køretur til hyggelige byer som Løkken og Blokhus. 

Endelig er en tur i Fårup Sommerland et must for børn og barnlige sjæle. Når entreen er er betalt, kan I boltre jer i de mange forlystelser og det fantastiske badeland med vilde rutsje baner. Når I lejer sommerhus hos NOVASOL, får I rabat på entreen i Fårup Sommerland.

Sommerhus ved Tornby Strand – hele året

Uanset årstid, er et sommerhus i Nordjylland det perfekt valg til en skøn ferie med  familie eller venner. Om efteråret og vinteren bliver I rusket godt igennem på en travetur langs vandet. Tilbage i sommerhuset, kan I smække benene op foran brændeovnen og slappe af med brætspil, varme drikke eller en god bog. Om foråret kan I komme helt tæt på naturen, der spirer på ny, og nyde solens første stråler i en læ-krog på terrassen. Med Hirtshals og Skagen i nærheden, har I desuden byer, der ”lever” hele året, inden for rækkevidde.

Giv familien en pause fra hverdagen eller tag dit hjertes udkårne med på et romantisk get a way, hvor tosomheden er i højsædet. Om det skal være en uge, en mini ferie eller bare en forlænget weekend bestemmer I helt selv. Hos NOVASOL er der fleksible bookingmuligheder, som åbner op for gode ture i et sommerhus i Danmark - hele året.