Sommerhus i Fjerritslev

Midt imellem Jammerbugten og Limfjorden ligger den lille, men livlige handelsby, Fjerritslev. Selv kalder den sig Jammerbugtens hyggeligste af sin slags, og det er måske ikke helt ved siden af, for selvom Fjerritslev hverken er det første eller mest oplagte bud, når turen går til Nordjylland, så er den uden tvivl et overset et af slagsen. Især om sommeren, hvor Fjerritslev forvandler sig fra handelsby til ferieby med alt hvad dertil hører af arrangementer, aktiviteter og oplevelser, samt storslået natur lige uden for byskiltet. 

Fjerritslevs placering i smørhullet imellem kyst og fjord, betyder at I helt automatisk er tæt på Nordjyllands mange naturskønne områder, herunder Nordeuropas største fuglereservat, Vejlerne. Derudover er det også oplagt at gå på opdagelse både i og langs Limfjorden, hvor I eksempelvis kan tage på hummer-, muslinge- eller østersafari med lokale eksperter eller tage færgen til en af fjordens to hyggelige småøer, Fur og Livø.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Fjerritslev

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fjerritslev

Loading...

Feriehuse med pool i Fjerritslev

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Fjerritslev

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Fjerritslev

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Fjerritslev. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Fjerritslev og oplev alt, hvad Limfjorden og Nordjylland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Fjerritslev

1. Smuk beliggenhed mellem kyst og fjord

2. Aktiviteter og oplevelser året rundt

3. Omringet af storslået natur

3 populære attraktioner i nærheden af Fjerritslev

1. Fårup Sommerland

2. Thorup Strand

3. Naturreservatet Vejlerne

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.