Sommerhus ved Saltum Strand

Ferie Saltum Strand

Sommerhus ved Saltum Strand

Har I planer om at leje et af vores mange sommerhuse i Nordjylland i jeres næste ferie, så kunne et sommerhus ved Saltum Strand være værd at kigge nærmere på. Saltum Strand ligger i hjertet af Nordjyllands vidunderlige klit- og hedelandskab, omgivet af store og smukke skovområder. Området omkring Saltum er meget besøgt på grund af den fantastiske strand, Nordjyllands enestående natur og de mange attraktioner og aktivitetsmuligheder, I finder nær de dejlige sommerhuse ved Saltum Strand.

I dette område udlejer NOVASOL mange gode ferieboliger, som vil danne en perfekt ramme om jeres næste ferie i Danmark. Uanset om det er sommer- eller vinterferie eller en forlænget weekendtur I søger et sommerhus til, har vi noget der vil falde i jeres smag og opfylde jeres ferieønsker. Lyder dette som noget for jer? Så book jeres sommerhus ved Saltum Strand allerede i dag!

Populære feriehuse i Saltum

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Saltum

Loading...

Feriehuse med sauna i Saltum

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Saltum

Loading...

Sommerhusudlejning ved Saltum Strand

Saltum Strand regnes for en af Nordeuropas bedste badestrande på grund af det fine, hvide sand og det helt fantastiske badevand. Stranden har naturligvis det blå flag, der indikerer, at vandet er rent og lækkert. I kan også tage en tur på stranden i bil og tage den flotte tur fra Rødhus og helt op til Løkken. På Saltum Strand er der plads til hele familien, vandet er dejligt og I kan nyde en hel dag med hygge, sol og badning. I kan leje feriehuse helt ned til stranden samt flere med udsigt - kig efter panoramaudsigt, når I søger efter et sommerhus ved Saltum Strand. Vi har sommerhuse til enhver smag - alt fra simpelt og klassisk til moderne og luksuriøst - så vi kan helt sikkert finde noget der passer til jeres drømme om en dejlig ferie i Danmark

Udsigt Saltum Strand

Attraktioner nær jeres sommerhus ved Saltum Strand

Med sin fantastiske placering tæt på Vesterhavet og Nordjyllands mange attraktioner er Saltum Strand som skabt til alle, der vil nyde en uge eller mere i Nordjylland. Der er et rigt og meget varieret udvalg af attraktioner nær Saltum Strand, hvilket gør det nemt at holde en ferie med gode oplevelser for hele familien - store som små. 

  • Fårup Sommerland: Ikke langt fra sommerhuset ved Saltum Strand, finder I f.eks. Fårup Sommerland, der er et stensikkert hit hos børnene med mere end 50 spændende forlystelser og Danmarks største badeland. Husk at I kan få rabat på entréen, når I lejer sommerhuset hos NOVASOL.

  • Nordsøen Oceanarium: Både voksne og børn vil synes om en tur til Nordeuropas største akvarium. I de store og små akvarier vrimler det med flotte fiske, søde søheste, krabber og rokker samt den store, finurlige Klumpfisk. I bassinerne udenfor leger sælerne og viser deres tricks.

  • Action House: Er I til leg, fart og konkurrencer, så skal turen gå til Action House i Løkken. Action House er faktisk verdens største go-kart center som også byder på aktiviteter som bowling, legeland, paintball og en virtuel reality arena. Action House har åbent hele året og er perfekt til en efterårsdag eller en somemrdag med regn. 

  • Aalborg Zoo: Fra jeres sommerhus ved Saltum Strand er der ikke langt til Aalborg Zoo. I den flotte park møder i elefanter, isbjørne, giraffer, løver og en lang række andre spændende og søde dyr. Deltag i fodring af dyrene og andre spændende og lærerige aktiviteter. 

  • Skulpturparken i Blokhus: Skulpturparken er over 20.000 m2, og har en spændende skulpturudstilling med kunstværker udført i en række forskellige materialer som f.eks. sand, træ, sten, granit, metal og bronze. Der er ofte forskellige aktiviteter i parken samt god plads til at spise medbragt mad eller blot nyde en kaffepause i den flotte park. 

Dette er blot et par af de mange gode attraktioner I kan besøge, mens I holder ferie ved Saltum Strand. Derudover vrimler det også med kunsthåndværkere, dejlige restauranter og indkøbsmuligheder i området. Saltum Strand og Nordjylland generelt er et skønt sted at leje sommerhuse i Danmark. Her vil I med garanti få en masse dejlige feriedage og I vil sikkert gerne komme tilbage og besøge området igen, når I først opdager hvor meget der er at opleve.

Fårup Sommerland

Sommerhusudlejning i Danmark med NOVASOL

Hos NOVASOL sommerhusudlejning vil vi gerne være med til at skabe rammerne for en skøn ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi egne servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.