Sommerhus ved Thisted

Det brusende Vesterhav på den ene hånd og den smukke Limfjord på den anden! Når I lejer et sommerhus ved Thisted vil I opleve, hvordan roen sænker sig over jer. Man kan ikke andet end at blive fredfyldt i dette landskab. 

Samtidig er et sommerhus ved Thisted også for jer, der elsker vekselvirkningen mellem byliv og vild natur. Alle vores sommerhuse ligger uden for Thisted fordelt jævnt over Thy. Mange af dem ligger ved de mange små byer ved Vestkysten, mens vi også har et solidt udvalg ud til både Limfjorden, Nissum Bredning og Venø Bugten. Deres placeringer gør tilmed, at mange af dem har panoramaudsigt ud over vandet. 

Fælles for dem alle er, at de emmer af dansk sommerhusidyl med gode haver og terrasser, hvor I kan nyde solskin og lange lyse nætter, mens deres dejlige indendørsarealer indbyder til læsning og hygge med puslespil, hvis vejret pludseligt skulle slå om. I kan både bo i vores sommerhuse som par eller mindre familier og grupper, mens vi har huse, der rummer den udvidede familie og den store vennegruppe, der elsker at rejse sammen. Holder I helst ferie med jeres firbenede familiemedlem, er han eller hun også velkommen i langt de fleste af vores sommerhuse. 

Jutland du nord vacances location

Populære feriehuse i Thisted

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Thisted

Loading...

Feriehuse med spa i Thisted

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Thisted

Loading...

Ferie nær by og smuk natur

Når I ferierer i Nordjylland, stempler I ind til en ferie med frihed som fortegn. Der så absolut jer, der afgør hvordan jeres feriedage skal forvaltes og i hvilket tempo det skal foregå. Det er det skønne ved et sommerhusophold i Danmark - I er herrer i eget feriehus.

At holde ferie i Thy er noget ganske særligt, fordi naturen er meget anderledes end andre steder i Danmark. I Nationalpark Thy møder klitlandskaber både de smukke fjorde og søer, mens kilometervis af brede strande rammer det brusende Vesterhav. Langs kysten finder I byer, der alle er blevet døbt Cold Hawaii spots, fordi I netop kan surfe, kitesurfe, ro i kajak, SUP’e og meget, meget mere. Klitmøller er bare en af de steder, og byen byder samtidig på rigtige gode kulturelle oplevelser. 

I oplever allerbedst denne del af Nordjylland ved at bevæge jer rundt på cykel eller til fods, og der findes et væld af markerede ruter til begge aktiviteter på hele egnen. Når I holder ferie i et sommerhus ved Thisted, vil I opleve, hvordan der er nye oplevelser i hvert sving, så det gælder bare om at komme ud af døren. 

I er ligeledes tæt på byer som Hanstholm og Vorupør, mens I også sagtens kan slå et smut forbi både Aalborg og Skagen. Her kan I få stillet jeres sult efter kulturelle og gastronomiske oplevelser på allerbedste vis.

Attraktioner og seværdigheder omkring Thisted

Udover at besøge egnens mange små byer og udforskning af naturen, anbefaler vi jer bestemt også at besøge følgende, når I holder ferie i et sommerhus ved Thisted: 

  • Aalborg Zoo

Små isbjørneunger, giraffer, aber og sommerfugle - Aalborg Zoo er hjemsted for det hele. Brug en dag på at udforske alverdens dyr lige midt i Nordjylland.  

  • Fårup Sommerland

Jubelskrig og hvin - Fårup Sommerland er et must, når I rejser med børn og andre barnlige sjæle. Her kan I få flere dage til at gå, så overvej om I ikke skal have 2-dags-billetter. Når I lejer et sommerhus gennem NOVASOL, får I rabat på jeres billetter til Fårup Sommerland. 

  • Nordsøen Oceanarium

Tag et dyk under havoverfladen og opdag mere end 2000 fisk på jeres sommerhustur til Thisted og omegn. Lidt nord for Løkken finder I Nordeuropas største akvarium, hvor I alle kan blive lidt klogere på livet i bølgen blå. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.