Sommerhus i Thorup Strand

Velkommen til Thorup Strand, hvor fisken er lige så frisk som vestenvinden ved Jammerbugten. Det lille fiskerleje er med sine ca. 200 fastboende en lille plet på Danmarkskortet, men siden TV-programmet ‘Gutterne på Kutterne’ i 2015 portrætterede livet som kystfisker ved Vesterhavet, er Thorup Strand, og især de lyseblå fiskekuttere blevet en attraktion i sig selv. Stemningen er autentisk, tempoet er roligt, og udgangspunktet er lokalt, når ferien går til Thorup Strand.

Sagt på godt gammeldaws nordjysk, så er der ikke noget at sige til, at tusindvis af turister hvert år valfarter til Nordjylland og Vesterhavet. Området omkring Thorup Strand er nemlig fyldt med ferieperler, både til lands, til vands og ‘i luften’. Har I eksempelvis mod på selv at fange frokosten, er der rig mulighed for at tage på guidede fisketure til torskeparadiset ‘Det Gule Rev’, og oppe i de højere luftlag ved Det Nationale Testcenter for Store Vindmøller i Østerild, kan I komme helt tæt - og blive meget klogere - på verdens vildeste vindmøller.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Thorup Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Thorup Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Thorup Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Thorup Strand

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Thorup Strand, der alle sammen ligger et stenkast fra Vesterhavet. Book dit sommerhus i Thorup Strand allerede i dag, og oplev alt, hvad Jammerbugten og Nordjylland har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Thorup Strand

1. Et åndehul mellem kystens populære badebyer

2. Tæt på store og smukke naturområder

3. Lokal og autentisk feriestemning

3 populære attraktioner i nærheden af Thorup Strand

1. Nationalpark Thy

2. Fårup Sommerland

3. Bulbjerg Fuglefjeld

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.